Zaznamki

Guild Wars 2

Alternativna imena: Guild Wars 2

Igre Guild Wars 2 - Stranka multiplayer pustolovščina genre fikcija. Uporabniki bodo dobili v svet, kjer je stir zaradi strašnega zmaja prebujenja. Predvidevali smo, da ta stvar ne bo nikoli zbudil, toda nepričakovano zgodilo. Poleg tega je zdaj Dragon nabralo toliko moči, da premaga, da bi bilo zelo težko. On hoče uničiti vse, ki živijo v domišljijskem svetu, njegov bes ne pozna ovir in kompromise. Samo pogumni srca lahko izpodbija tako nevarno snov. Če ste vzeli za tem zapletenem primeru, imejte v mislih, da je priti do Zmaja ni enostavno. Najprej se sprehaja po svetu, ki opravljajo različne naloge, kup pošasti, da se uniči, niti enega sprejeti težke odločitve, ki vplivajo na usodo. V Guild Wars 2 spletu Sami ustvarjamo svojo prihodnost. Veliko je odvisno od vaših dejanj, saj so in tvoja osebna zgodovina. Mimogrede, zgodi ves čas na lokacijah in celo ne glede na to, ali je nekdo tam ali ne. To je, če v določenem času boste prišli v položaj, ki zahteva odločno ukrepanje, to pomeni, da se je to zgodilo zato, ker si bil tam natanko takrat, ko je bil dogodek moralo zgoditi. In tukaj je, kaj se zgodi po tem, ko je odvisno od vašega vedenja. You are free, da izberejo nalogo, ki bo prevzel in prezreti tiste, ki se zdijo nepotrebne ali pa preprosto ne privlači vas. Ta način igranja daje igralcem občutek svobode, in kaj privabi veliko pustolovci nujnih razvpiti omejitve. Plačevanje za eno stranko, boste lahko uživali dolgo časa priložnost, da igrajo 2 Guild Wars v svojem prostem času.

Vgradnja stranka pred Guild Wars 2 registracija. Akkakunta ime bo email naslov. Pravkar si morate ustvariti geslo. Upoštevajte, da je sporazum sprejet brezpogojno. Seznanjeni s pravili uporabe projekta obiska uradni strani. In še ena pomembna točka - sistemske zahteve. Za igranje boste potrebovali naslednje parametre:

- Operacijski sistem Windows XP / Vista / 7; [ _19_]

- CPU Intel Core 2 Duo E 6550 2. 33. GHz / AMD Athlon 64 X 2 5600 +

- Graphics NVIDIA GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 4670,

- Trdi disk 14 Gb;

- RAM 2 Gb .

Zagon Guild Wars 2 igre, lahko izberete sami enega od razpoložljivih dirkah. Predlaga pet dirk, vsaka s svojimi značilnostmi. Ne moremo reči, da je vsaka tekma boljša in nekaj slabše. Prednosti in slabosti so na vse, vendar je to verjetno za najboljše. Kot v naravi ni nič popolno, boste verjetno tudi ne želijo upravljati določeno izvedbo nekaterih pozitivnih lastnosti. Torej, ljudje, Asura, Norn, zlatovčica in Sylvari so vabljeni, da se jim pridružijo. Poleg tega je mogoče izbrati privlačno trgovino. Pomisli, koga bi radi, da je treba - Warrior, Ranger, Elementalist, inženir, Nekromant, Guardian ali tat? Takoj je povedal, da včasih lahko narediš karkoli že je, da imajo predstavniki drugih poklicev, vendar še vedno razvija v skladu z izbrano.

Game GW 2 - je predvsem raznolikost. Vse, kar se dogaja zelo hitro, zabavno in naredi nepozaben vtis. Igra je zelo vsestranski in ga je nemogoče našteti vse, ki vas čaka v virtualnem svetu pisane Guild Wars 2, tako da bolje poskusiti in oceniti utemeljenost projekta. No, kot pravijo, dobrodošli!