Zaznamki

Ereality

Alternativna imena:

Novi obrazi Reality neprimerljivo igra se razlikuje od vseh drugih spletnih projektov za njeno edinstvenost. Glede na vse tiste, ki so že imeli priložnost srečati z igro ena-na-ena, da ima velik potencial in vse možnosti za zmago naklonjenost večjim številom igralcev na svetu. Ta igra vlog, ki v žanru MMORPG , izračunan na velikem številu uporabnikov. Kot projekt, ki temelji na brskalniku, vam ni treba namestiti dodatne programe ali datoteke, in za začetek igre boste le, da je registrirana le v obraz realnost na spletu.

Kot veste, lahko pričakujete aktivno interakcijo z vseh registriranih uporabnikov igri. Danes obstaja veliko število prijavljenih udeležencev, zato bodite pripravljeni za in spoznavanje novih ljudi s podobno mislečimi ljudmi. Vam bo sodeloval v bojih in bitkah, ki se bodo zgodili v robu realnosti v realnem času. Ta igra omogoča tako individualnih in skupinskih vrst bitk, in zato morda ne boste mogli pridružiti klanov in ravna v nasprotju z združenimi močmi sovražnika.

Od tega spletnega projekta za začetek igre, kot je navedeno zgoraj, Obrazi prijava Realnost je potreben proces. Celoten vmesnik igro prilagojeno za ruske igralce, tako da bi prišlo do težav registracijo.

1. Za registracijo začeli, boste morali klikniti na isti gumb "Sign Up", ki je na domači tekmi.

. 2 Po tem vam bo na voljo obrazec za registracijo, ki jih boste morali izpolniti, po vseh nasvetov in sistema za usmerjanje, ki določa ime, geslo in izbiri spola značaja. Šele potem lahko začnete igro Faces resničnost.

Če želite, se lahko vsak začetnik prijaviti v sistem z uporabo računa na enem od socialnih omrežij. Seznam vseh podprtih socialne mreže je zastopana tudi na spletni strani igre.

Glavna značilnost te igre je, da je njegova administracija nenehno poskušajo ohraniti stik z vsako od uporabnikov, ki poskušajo zadovoljiti vse želje in spoznali tudi najbolj divje ideje. Zato je vsak teden v igri posodobljenih quests in nalog izboljšane igranja.

Začel igrati igre Edge of Reality, se lahko naučite osnov čarobnih stvari in se naučite novih veščin. Projekt je naprednimi funkcijami, igranje vlog znake, ki daje igri poseben čar. Na robu realnosti obstaja več glavne vrste znakov, vključno z:

1. Knights.

. 2 Berserkers.

3. Valkyrie.

4. Nosferatu.

Kot lahko vidite, vam bo dobra izbira. Prav tako bo vsak igralec na voljo za vse osnovne elemente: zemlja, voda, zrak in ogenj.

Najbolj prijetno je dejstvo, da lahko brezplačno Obrazi Reality igrati nikomur. Zmaga v tej igri je tudi zaslužen dosežek in ne proplacheny proces.