Zaznamki

Grand Voyage

Alternativna imena: Grand Voyage

Game Grand Voyage - brezplačno brskalnik temelji multiplayer vlog strateška srednjeveške teme s tretjo osebo. Razvijalec projekta - podjetje Ngames. Ustvarjalci ponuditi uporabnikom, ki se prevažajo v domišljijski svet in iti na razburljivih potovanjih, kot tudi za sodelovanje v trgovini in da prenese ostre konkurence med enako kot ste lačni in hitra premoženjski trgovci. In še večkrat sodelujejo v bojih, saj obstaja veliko barabe, ki želijo vzeti svoje dobro. Srednjem veku so bili na splošno nemirni in bi morali to upoštevati, ko se začne igrati Grand Voyage. Pirati ne bo tukaj, ampak vojna med blagovnimi nasprotniki nič manj ostra. Moral bi temeljito pripravijo na boj, vendar je treba razviti svojo floto. Sprva boste imeli primitivno čoln, toda sčasoma postala uveljavlja ogromno trgovanje floto. Če vas privlači z igrami na podobno tematiko, vas bo navdušil Grand Voyage spletu. Poleg tega, da zvok je gospodarska komponenta projekta veliko prednosti. Ta čudovita grafika, oko prijeten in možnosti, ki so na voljo za igralce in dinamično spreminjanje cen na trgu, in veliko število delovnih mest, za katere predstavljajo dobro štruco.

Vse, kar potrebujete, da gredo nazaj v obdobje pozne renesanse - je običajna Grand Voyage registracijo. Boste porabili le nekaj minut, da izpolnite poseben obrazec, nato pa se lahko pridružijo gaming community in izvaja nujne posle, ki takoj Naleteli cel kup. Navy igra pomembno vlogo, in sicer tista, v kateri država je. Da bi bila vaša flota boesposoben morate nenehno razvijati, naučiti, da razširite. Ladje lahko ustvarite sami. Velika izbira modelov. Lovljenje gradnjo drugo ladjo, je treba spomniti, zanesljive orožje. Ja, na začetku si kapetan, eden od mnogih na tem svetu. Vendar pa obstaja velika nevarnost, da postane legendarna osebnost in slava za njihove dosežke.

Osredotočite se na trgovinskih poslov. Ta trgovina je ključnega pomena za vaše življenje. Medtem ko se lahko ta proces zelo nevarni. Tržne cene tvorimo z igralci sami. V vaši moči, da bi vplival na položaj. Boj za tržni vrednosti nadaljuje skozi igranja. Če boste izvedeli, kako priti so njihovi konkurenti, uspeh in napredek pod pogojem. Z vsako novo raven igrati igro Grand Voyage postane zanimivo. In ko pride čas, da začnete trgovanje cehe, in se počutim kot človek, ki stoji trdno na nogah v tem brezkompromisno svetu.

Postanite Ace of trgovinskih vprašanj, da branijo svoje interese v ogrevanih bitk, da bi kariero hitro in hitro - in pustite Malaksavati pestro impotentni bes! Prost Grand Voyage daje igralcem morje veselja. Poskusi, da Uljepšati svoj prosti čas zabave, in to je, da se!