Zaznamki

Grand Prix Racing

Alternativna imena: Grand Prix Racing

Če želite biti ekipa šef F1, so spletne igre, ki vam omogočajo, da vodijo svojo lastno ekipo v formuli 1, in eden od njih je Grand Prix Racing Online igre ali igre GPRO. Obstaja približno 300.000 aktivnih managerjev na spletu dirke, ki so zasvojenost in zamudno. Ampak, ali ne, da zavrne takšno zabavo, da bi poskušali upravljanje svetovnega pokala zmagovalno ekipo?

Pred predvajanjem Grand Prix Racing Online, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB. Registracija Grand Prix Racing Online ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani izberite postavko "registracija";

. 2 Poimenujete svoj značaj;

3. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

4. Vnesite varno geslo in ga ponovi

5. Vpišite svoje ime, državo stalnega prebivališča in datum rojstva;

5. Izberite "Registracija".

Grand Prix Racing Online je 100% brezplačno igre. Obstajajo dodatne funkcije, za katere lahko plačate tako, da postane zagovornik, ampak bomo prišli do njih kasneje. V bistvu, točka igre Grand Prix Racing Online privablja gonilnike za svojo ekipo in vodstvene ekipe za 17 sezonah dirke, ki v povprečju traja dva meseca. Obstajata dve dirke v enem tednu v Grand Prix Racing Online in med rasami imate priložnost za nadgradnjo vašega avtomobila, in lahko test in izboljšali svoje proizvodne zmogljivosti dirk.

Ali imate proračun v vsakem letnem času znašale 30 milijonov dolarjev V Grand Prix Racing Online igre, ki jih morate najeti voznika in ga plača v skladu s pogodbo, pred naslovom na dirki. Dodaj to zapravljanje proračuna za nadgradnjo vašega avtomobila, da dražjih delov v igri GPRO, ki izboljšuje delovanje avtomobila in gradnjo vaše ekipe v tehnološkem centru McLaren, potem lahko vaš bančni račun hitro postane prazna. Dobra novica v Grand Prix Racing Online tvoj denar, je dejstvo, da je bolje opravite gostje, več denarja boste dobili po vsaki dirki. Najdete lahko tudi sponzorja in podpiše pogodbo z njimi za sezono. Dejstvo je, ključni trenutki v igri Grand Prix Racing Online upravljajo svoje finance in njihovo pravilno prilogo.

Seveda je pravi razlog igre - dirka Grand Prix Racing na spletu. Ko vaš voznik in udobja, ustvarjenih za igro, morate Brusimo svoje spretnosti in zaslužite pravico do udeležbe na dirki. Ti bodo v Grand Prix Racing igre na spletu zdaj osem krogov praksi, preden so upravičeni, da bi dobili dva izraza, ki se potem združijo, tako da tvorijo skupni čas za rešetke (tvoj drugi kvalifikacijski krog naredil z rezervo goriva na dirki).

Kot začetnik začnete igro Grand Prix Racing spletu v League Rookie, in če vam je uspelo priti v vrh štiri (s pozitivnim saldom denarja) ob koncu sezone, boste napreduje v naslednjo stopnjo: "Amateur" "Pro" in "Master". Končni cilj je doseči raven "elite", v kateri obstajajo le štirideset razpoložljivost v vsaki sezoni.

Za začetnike, je "Vodnik za začetnike", ki vam pomaga, kot tudi izredno udobne poglavje "Vprašanja in odgovori". Na naši igri GPRO lahko srečate z drugimi menedžerji in sestane z njimi, da poiščejo pomoč in pomoč.

Imate tudi možnost, da plačate denarja, da bi postali "zagovornik" Grand Prix Racing Online. To vam bo dala dodatne ugodnosti, kot so sposobnost, da vodijo svojo lastno ekipo več priložnosti na področju statistike in sposobnost bi našli najboljše voznike za vas v vsaki tekmi sezone GPRO.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more