Zaznamki

Grand Fantasia

Alternativna imena: Grand Fantasia

Grand Fantasia na spletu - brezplačna multiplayer MMORPG igre, združiti fantazijske in anime stilov hkrati. Razvijalci iger - Aeria igre. Ustvarjalci ni kršila nobenega celo drobnih podrobnosti igranja. Projekt uravnoteženo, odlično oblikovan, živahno in nepozabno. Vse kar bo naredil tu, prinesla nepopisno veselje! Game Grand Fantasia - to bitko proti drugemu, in ogromne bitke, in trgovinske uporabne predmete, ter dvig hišne ljubljenčke, in uničenje zlo šefi, in nevarne vožnje v ječo, in študija pisane lokacij igralnih mest. Tudi spomenik igralec sam lahko dvignili, da ne omenjam takšne malenkosti, kot je nameščanje plošč. Vaše možnosti so skoraj neskončne! Zagon način navaden zelenec, ne samo mimo pot, po kateri je sledila še mnogi drugi pred vami, ampak tudi zavihati na pot svoje usode. Potem, ko doseže določeno stopnjo razvoja, ki jih lahko prilagodite vaš lik! Vsakdo ima pravico biti edinstven, poseben in z drugimi zaporniki spoštovati!

Ker online igre Grand Fantasia je stranka, morate ga namestite na vaš računalnik. Pridružite se v igri Grand Fantasia bo omogočila stranki, da začnete prenos. Z ustvarjanjem uporabniškega računa, vnesite e-poštni naslov, ustvarite geslo in vnesite datum rojstva. Z registracijo kaže vaše polno sprejemanje pravil o projektu. S pritiskom na ta gumb, ko odprete vrata, da odkrijete popolnoma nov svet dih! Grand Fantasia check - nekakšno bivanja na tem svetu. Zdaj si postal rezident v pravljični deželi pravno! Vendar pa ne smemo pozabiti, da dobro teče igra, potrebna kot minimalne sistemske zahteve:

- Operacijski sistem Windows ( R ) 98 / XP / 2000 / Vista

- 2 procesor. 4 GHz Intel Pentium 4;

- Nezasedenega prostora na trdem disku, 2 GB;

- Video nVidia GeForce FX 5200 ali ATI Radeon 9600

- Zvok združljiva z DirectX 9. 0C;

- RAM 512 MB;

- Spletna 56 kbps modem ali DSL / Cable.

Samo, če ima PC zahtevano konfiguracijo, boste lahko v celoti uživali v igro je brez glitches.

Vsakdo, ki je podaril fantasy vesolju, bo igral v Grand Fantasia o Siwa Island preprostega novice. Na tem otoku ste udobno, kakor tudi pridobijo potrebno znanje. In tako kot smo korak naprej sami odpirajo možnost, da se odločijo za enega od razredov. Lahko postane borec, in je znana po svoji moči, ampak pogum bi Huntsman, da se spopade z veliko bojnih misij iz velike razdalje, izbere pot pevca in biti sposoben sodelovati pri zdravljenju potrebo ali postanejo šarmer in imajo najmočnejše čarobne uroke. Vsak razred ima svoje posebne sposobnosti in že vnaprej pot razvoja. Ampak on razvejano dovolj, tako da izbira je vedno tvoja. Na primer, s 15 ravni kolesa že postaja Magician, in dosegla raven 30, izberejo med potjo Mojstra ali duhov. Ko znaki dosegli raven 65, lahko le gojiti in njihov razvoj poteka v posamezni način.

Na različnih likov in različnih orožja na voljo. Vendar še vedno smrtonosne predmeti imajo naslednje funkcionalne namen: strelno orožje in orožje za podporo, in zadaja škodo. Poleg tega je z eno roko orožje, in dvoruchnoe za desno ali levo roko. Dobra oprema - uspeh v bitki! Vzemite si čas, da skrbijo za njo!

Ampak orožje in oklep niso edine stvari, s katerimi se bo Grand Fantasia igrajo. Obstaja veliko uporabnih predmetov, ki jih lahko bodisi najti ali kupite. To so elementi, ki so potrebni za iskanje, splošne in posebne postavke. Mimogrede, nakupi biti na NPC, ki so lastniki trgovin. Trgovanja v igri sploh dobro razvit in lahko celo ukvarja s pravimi igralci.

Opazni dejstev v Grand Fantasia spletu imate hišne ljubljenčke, ki vas spremljajo kadarkoli in kjerkoli. Glede na to, kako jih izobraževati, da je odvisno od donosov, ki jih je mogoče dobiti od njih. Te živali se ne uporabljajo le kot vožnjo v prometu, ampak tudi pomagajo zbrati dragocene vire. Molitveni si poleg tega, da lahko razvijejo in prej ali slej pride na liniji evolucije. Lepo je, da si lahko na koncu dobili nekaj Sprites in vaše življenje veliko lažje!

Igrajte igro Grand Fantasia na spletu je lahko, kot ste osebno všeč! Konec koncev, so gostje za en prehod, naloge, ki zahtevajo timski napor, kot tudi naloge, ki bodo na zobeh le cehe. Postani član ceha - pomeni, da odkrijete dodatne priložnosti. Tako lahko sodelujejo v velikih množičnih bitk, ki samoten kraj ne more biti. Odločite se za sebe!

Hitro se pridružijo zabavno skupnosti in uživajo vse pluse, zanimiv projekt! Razočaranje ni ogrožena, se pripravite na trdnih prijetnih presenečenj! Srečno! Naj nasmeh nikoli ne bi zapustil svoj obraz!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more