Zaznamki

Beef

Alternativna imena: Goviadina

Danes pogledamo z zelo zanimivo in nenavadno igro, kjer bo vsakdo lahko izstopajo iz črede - Spletne igre Goveji telice in junci rivalstvo. Ta brskalnik temelji igra, kjer si lahko šel na datume, da razvijejo svoje spretnosti pickup.

Preden boste hitenja v boj, da se ugotovi, kaj moramo umiriti igro, zato moramo malo - računalnik z dostopom do interneta in brskalnik s posodobitvami nameščene in malo časa. Predvsem pa moramo, da se registrirajo.

Spletna igra govedina podpira registracijo s pomočjo številnih družabnih omrežjih. Pridružite se v igri goveje vam ne bi smel trajati več kot veliko časa. Lahko izberete spol svojega značaja, potem je treba vnesti minimalno podatke o registraciji
- ni njeno pravo ime - prijavi se
- ustvariti geslo
email

Говядинаонлайнрегистрацияпозволяет igrucherez greš na eno od omrežij, kot so YouTube, Facebook, Facebook, My World. Igra je bila razvita in popoln seznam socialnih omrežij si lahko ogledate na njeni uradni spletni strani.

In takoj po vklopu v tem svetu, polnem ljubezni in erotično pustolovščino. Registracija na tem govejega mesa je skoraj končano, zdaj se je treba seznaniti z igro samo.

Ali Beef igrati brez usposabljanja? - Da, vendar še vedno vredno prebrati, je za kaj odgovoren eden ali druga značilnost.
Vzbujanja glavna značilnost. Več razburjenje v svojem značaju, višji vaš shansypobedit in dal na lopaticah, ali raje pustite izčrpana. Ko vam zmanjka razburjenja, boste izgubili.
Resistance - upira zadovoljstvo partnerja in vam pomaga, da vaše vzburjenje, medtem ko bo njegov nasprotnik porabiti.

Zadovoljstvo analogni moč - kaže, koliko razburjenja lahko odvrača nasprotnika.
Milost vam omogoča, da Dodge sovražnik in brez škode za njegovo razburjenje preživeti napad. Natančnost ne bo dovolil tudi najbolj spretno in okretna prebivalci Govyadinska vam izmikajo.

Buynost vam daje možnost, da rastlina, preživijo dvojno zadovoljstvo! To vam omogoča, da bi kritična presoja in bo premagati sovražnika vzbujanja.
Hlad vam bo pomagal, da ne bi dobili dvojno zadovoljstvo za en sam napad. Govyadinaonlaynispolzuet igre valuta - mleko, biseri, zlato s pomočjo njih lahko kupite vse, od eliksir poveča vašo moč za nove obleke v trendovski butik, ki se topijo mirnost voli in telice vsem.

Beef online igra ima veliko čudnih mestih, kjer je zabavno, kot so obiski na domu, kjer je to najbolj zanimiv in zapleten nepredvidljiv Dating, butik, kjer lahko kupite VIP stvari, ki najbolj virtuozen igralec na polju, kjer se lahko sprostite, pomladiti grizljanje travo.
Tudi vse zabeleženo v statistiki obiskov, vaš uspeh. Lahko se pridružijo v čredi - kjer vas bo zapeljala telic, bikov in zmagal s pomočjo sestro.

Vsak igralec sodeluje v solo bonitetnih fotografije dnevne zmagovalce so objavljeni na domači strani. Igraj onlaynigru govedina in enostavno. Lahko odlomijo od slozhnoyzadachi raboteiliotdohnut doma. Da bi chtobyigrat govedina boste morali za študij na stotine strani navodil, in Zgodba je preprosta in zabavna.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more