Zaznamki

Guverner pokra 2

Alternativna imena:

Governor Of Poker 2 je igra s kartami, ki jo je mogoče igrati brez povezave, kar danes ni tako pogosto. V igri boste našli barvito risano grafiko, zasnovano v slogu divjega zahoda. Tudi avdio dizajn je na vrhu, ustreza vzdušju, dobro zvočne replike predvajalnikov. Nasprotniki za mizo so zelo smešni. Ko pogledate na mizo od zgoraj, boste videli le klobuke prisotnih, saj se dogajanje dogaja v Teksasu, kjer celo konji nosijo klobuke. Ti klobuki imajo včasih precej komičen videz.

Pred igranjem Governor Of Poker 2 navedite svojo starost in si omislite ime za glavnega junaka.

V času igre moraš biti karizmatičen kavboj v ogromnem klobuku, izpod katerega štrlijo trdni brki. Njegove sanje so postati kralj pokra v celotnem Teksasu. Ne bo lahko. Med potovanjem po državi morate premagati 80 strokovnjakov za poker v 27 salonih. Vsak salon ima svoj edinstven dizajn, izdelan v duhu tistih časov.

V igri boste

Igrajte poker z različnimi nasprotniki

Kupite zgradbe in tovarne

Potovanje v mesta na divjem zahodu z obiskom salonov, ki se nahajajo v njih

Izogibajte se kazni šerifa, ki sovraži vse igre na srečo

Zdaj malo več o vsem.

Igra ima zgodbo, ki je v igrah s kartami ne vidimo pogosto.

Ko ste se naučili osnov pokra, morate poskrbeti za pridobitev ugleda. Premagajte vse igralce, ki jih srečate v vsakem mestu, nekateri od njih se bodo izkazali za trde orehe. Tako zaslužen denar vložite v nakup urbanih nepremičnin. Vse zgradbe, ki jih prevzamete, bodo prinesle majhen dobiček. Pomagajte glavnemu junaku kupiti vse, da postane glavni pokretač v Teksasu.

Pogoj za selitev v novo mesto je premagati lokalne igralce in kupiti vse hiše v okolici. Če pogoji niso izpolnjeni, bo voznik zavrnil izpolnjevanje svojih dolžnosti in vas ne bo odpeljal nikamor.

Pazite, da vas zahrbtni šerif ne ujame. Preganja in strogo kaznuje vse hazarderje na ozemlju, ki mu je zaupano.

Kljub smešni grafiki so razvijalci proces igre vzeli resno. Pravila pokra se spoštujejo in uporabljeni izrazi so pravilni.

Tekmice niso brez življenja lutke in niso brez čustev. V kritičnih trenutkih se lahko močno potijo ali kako drugače pokažejo razburjenje. Poskusite opaziti takšno vedenje, pomagalo bo zmagati. Nasprotniki se ne razlikujejo le po videzu, vsak od njih ima svoj slog igre, zaradi česar je tekmovanje bolj zanimivo.

Igra ni polna realizma, zlahka lahko izgubite, po zmagi nazaj in tako večkrat. To je kot prava igra pokra.

Governor Of Poker 2 brezplačno prenesete na Android tukaj, s klikom na povezavo.

Če se želite dobro zabavati in se naučiti osnov pokra, je ta igra tisto, kar potrebujete! Igrajte kjerkoli, saj za to ni potreben internet. Ne izgubljajte časa, začnite igrati takoj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more