Zaznamki

Gothic 3

Alternativna imena: Gothic 3

Game Gothic 3 je računalniška igra, v kateri dejanje razvija po dogodkih v drugem delu gotike. Ukrepi v igri razvili na celini Midland. Tu boste morali izbrati stranko, za katerega igrate, iz bo vaša izbira je odvisna od izida dogodkov.

Prenos Gothic 3 Zdaj lahko na uradni spletni strani igre ali na katerem koli drugem mestu, ki zagotavlja ta dostop. Tudi računalniško igro Gothic 3 jo lahko prenesete preko torrent, ljudski pila downloader.

Gothic 3 Igra vam ponuja tri možnosti za kratki igri:

1) Za Innocent - v tem primeru jemljete strani upornikov. Njihovi tabori se nahajajo po vsej celini in so v vojni z Orke. Vzeli so svojo zemljo in svoj cilj, da jih vrnejo.

2) Za Beliara - v tem primeru boste vzeli stran morilci. To je zelo bogati ljudje. So zelo dobri bojevniki imajo različne vrste orožja na svojem ozemlju so najboljši arena za boj.

3) Za Adanosa - izbira Adonasa, vzameš stran orki. V igri so Gothic 3 Orki bojevito ljudje, ki želi, da zgrabite vso zemljo. Skušajo ujeti mesto po mestu.

Tudi v igro Gothic 3: Forsaken Gods imajo druge frakcije (manjši):

1) Nordmartsy - rezidentom pristati Nordmar. Ti se štejejo odlični bojevniki in kova. Njihov čaroben rudnik ujeli Orke in da delajo vse, da bi jo dobil nazaj. Na tem mestu lahko vaš lik pridobili uporabno znanje, kot je, kako oblikovati orožje.

2) Wanderers - ljudi, ki živijo v gozdovih Myrtana. Ljubijo naravo in sovraštvo Orke, ki je na poti vse uniči. Njihovi voditelji so druidi ki poznajo samo jezik narave. Le druidi lahko učiš vaš lik čarobno.

3) Nomadi - ljudi, ki prebivajo v puščavi. Napadli so avtodomi, mine in sužnji so šli morilce.

Pred igri boste odpre ali zapre različne quests, se bo pojavil v glasu rešitev nekaterih ukrepov. In prav tako bo odvisno od tega, kaj znake ste prijatelji in ki so sovražniki.

V igri Gothic 3 orožje izdelan nordmartsy. Ti bodisi znak lahko naučijo to spretnost.

V računalniško igro Gothic 3: Forsaken Gods je ozemlje razdeljeno na tri regije:

1) Nordmar - to snežno pokrajino z ostro podnebje.

2) Varant - to je vroča regija, trdna puščava.

3) Myrtana - to je najlepši regija nestled v bujnim zelenjem, vse gozdove. To je polno lepih slapov in rek.

V tretjem delu igre boste našli gotsko nov sistem bojevanja. Vse prireditve bo odvisna le od vas. Prav tako se boste srečali na poti sto novih znakov in videli, kaj veliko svetovno igro.

Moraš opraviti veliko število zahtevnih in enostavnih nalog. Upoštevajte tudi, da je odvisno od vaši izbiri konča.

Potopite se v neverjetno svetu Gothic 3, ki vam bo predstavil nove znake, živali, pošasti in jih pošljete na razburljivo potovanje.

Najdi ta svet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more