Zaznamki

Gothic 2

Alternativna imena: Gothic 2

Game Gothic 2 je tridimenzionalna računalniška igra, v kateri ukrepi potekajo v tretji osebi. Ta igra je nadaljevanje prvega dela gotike.

Prenos Gothic 2 na uradni spletni strani igre ali pre-order igro diska. Prenesete igro Gothic 2 je lahko na katerem koli drugem mestu, ki zagotavlja ta dostop.

Dogodki v igro Gothic 2, razvijajo nekaj tednov po tem, ko je prišlo do tožbe v prvem delu gotike.

V računalniškem igri lahko Gothic 2 Vaš lik izberete eno od smeri

1) Paladins - imajo Gužva orožje in rune (uničenje ali obnova). Da je v glavnem Palladino Lord Hagen. Paladins se nahajajo v Horinise.

2) Gasilska Mages - so prebivalci samostana nedolžen. Archmage je Pirokar krog ognja.

3) Plačanci - se lahko uporablja kot Gužva orožje in daleč. Za njih, da se naučijo magija je vredno veliko več kot paladins ali čarovnika. Nahajajo se na kmetiji Onar. Lee - to plačanec kapetan. Potem je postal lovec zmaji.

Vsi ti razredi Skozi igro bodo razdeljene v podskupine. Razdelitev bo prišel iz razvoja znanj in sposobnosti značaja.

V razburljivo igro Gothic 2 orožja razdelimo na:

1) Gužva orožje - Two-Handed in z eno roko IT (noži, meči, sekire).

2) večdnevni Weapon - je lok, samostrel.

Gothic 2 igra, ki je razdeljena na poglavja. Igra ima le šest poglavij, od katerih vsak pride njihova dejanja in nove junake

1. Grožnja - to je prvo poglavje, ki najde svojo prvo misijo. To poglavje ne pride do resnih dogodkov. Poglavje sestavljajo raziskave, srečanja s prijatelji, izboljšati znanje in razvoj izkušenj. Glavni cilj tega poglavja je, da ne bi izgubili vse svoje sposobnosti.

.

2 Vrni se na koloniji - drugo poglavje, ki ga boste potrebovali dobre priprave in veliko potrpljenja. V tem poglavju, ne boste dejansko srečali prijazne znakov, predvsem na način, boste naleteli na nasprotnike, od katerih boste morali pobegniti ali braniti.

3. Innocent Eyes - to je tretje poglavje, ki bo veliko število zapletenih nalog. Spopadi v tem poglavju v resnici ne bo zgodilo.

4. Lov Dragons - to je četrto poglavje, ki je poln bitk. V tem poglavju boste morali nenehno sodelujejo v bitki s sovražniki, zmaji.

5. Odhod - Peto poglavje, ki veliko časa boste morali porabiti za preiskavo, pogovorov in parajo spletk.

6. Halls Irdorata - to je zadnja, šesta poglavje, v katerem boste morali soočiti najmočnejših sovražnikov, ampak zaradi njihovih izkušenj in znanj, ki jih ravnanje z njimi.

In tako, če ste zanimanje za opis, prenesete igre gotike 2 si lahko na katerem koli mestu, ki zagotavlja ta dostop.

Razviti sposobnosti vašega značaja, pridobijo izkušnje in premagati nasprotnike. Dokaži, da se vsem, ki ste sposobni premagati vse nepridiprave in doseganje ciljev.

Game Gothic 2 Night of the Raven ne bo pustil ravnodušnega nobenega igralca!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more