Zaznamki

Goodgame Galaxy

Alternativna imena: Galaxy

Game Goodgame Galaxy - brezplačno brskalnik strategija temelji multiplayer. To je simulacija prostor, skozi katerega si postal poveljnik nove virtualne vesoljske postaje. Registracija Goodgame Galaxy vas popelje daleč v vesolje, kjer se lahko počutite utelešenje svojih otroških sanj, ker zdaj ste pravi astronavt! Ampak upravljanju lastnega postajo - to ni vse, kar ponuja razburljivo fantastični igri Galaxy. Če vam je uspelo ustvariti trdne temelje, s časom boste mogli osvojiti galaksijo in se počutim tukaj v celoti mojster!

Da bi lahko igral v galaksiji, potrebujete le računalnik s podaljšanjem povprečne konfiguriranje zaslona 800 × 600 točk, dostop do interneta in sodoben brskalnik. Pridružite se v igri Galaxy traja zelo malo časa. Morate vnesti e-poštni naslov, ustvarite geslo in kliknite "Play for free". Z ustvarjanjem uporabniškega računa, si sprejemam pogoje pogodbe. Galaxy zabava je zdaj na voljo za vas!

Na začetku se boste srečali osebno pomočnico, ki bo povedal, kje naj začnem. Prvič na vašo osnovno je nastavljen, tako da lahko varno rastejo brez strahu pred napadom. Vam bodo dali določen čas za izgradnjo stanovanjske enote, in kjer lahko postavite populacijo. Odprite "Gradbeništvo" Z lahkoto lahko dal stanovanjsko enoto na pravem mestu. Zdaj pojdite na Missy, ki je za zbiranje ljudi. Konec koncev, si sami ne bodo mogli opravljati različne dejavnosti in imajo uspeh v prihajajočem osvojitve. Potem si zgraditi jedrski reaktor. Potrebna je njegova energija za zagon pomembnih funkcij življenjsko podporo skozi svoje premoženje. Zdaj, ko ste postavili temelje za vesoljsko postajo, čas, da se za izgradnjo raziskovalni center. Ker na ta način boste odklenili nove dosežke znanosti in tehnologije. In zdaj prihaja čas, da razišče futurističnih tehnologij. Zakaj ne bi začeli, na primer, s prvo stopnjo lasersko pištolo? Potem pa pojdi in plazme pištolo in EMP oddajnikom in railgun pištolo in ionsko projektorjem. Vse to povečuje ranljivost zbirki podatkov, in se počutite bolj samozavestni.

Ker Goodgame Galaxy igrajo skozi stopnje, boste sčasoma možnosti so širše, kot na začetku. Dosegel tretjo stopnjo, lahko že izgradnjo tovarne za izdelavo ladij, ki bodo nato uporabljene v napadih. Predelovalne ladje, ki bi se sami. In bolje, da je prizadeven - to je odvisno od toliko naprej! Ko so ladje pripravljeni, ste vodja svojo floto bo napadel. To je, če se začne zabava! Zemljevid odprete sektorja in napad sovražnika osnove prve. Bodite vsaj Goroksov. Zakaj jih ne bi med Chickie?

Treba je omeniti, da je pri izvedbi vsake misije opira določeno nagrado. Narediti eno službo, ste vzeli položaj in znova stopijo na novo delovno mesto. Z vzpostavitvijo svojo bazo in jo širi iz sredstev galaksije, lahko pomisli, da pridobijo dobre tovariše. Razpoložljivost zavezniki močno okrepila svoj položaj v svetu Goodgame Galaxy spletu. Skupaj boste zagotovo lahko uresničujejo svoje načrte in zavladati galaksiji!

Kot boste igrali igro Galaxy, ki sodelujejo v bitki, boste imeli veliko priložnost, da pokažejo svojo taktiko. Kaj se bo skrbno načrtovati svoje poteze, bo bolj dovzetna za posledico. Gre za to! Vse je v vaših rokah!

Dragi pustolovski, barvit, bogat, dinamičen projekt Goodgame Galaxy dolgo časa najbolj prijetna izkušnja! Preizkusite ga na podlagi lastnih izkušenj! Naj bo uspeh spremlja vse vaše podjetjem! Uživajte! Uživajte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more