Zaznamki

Zlati hektarji

Alternativna imena: Golden Acres, Golden Acres

igra Golden Acres za vas in prijatelje

Virtualne kmetije v vseh svojih možnih manifestacijah so dolgo in dolgo osvojile srca igralcev, zato je igra Zlati akres prišla na igrišče. Obstaja vse, kar je potrebno za razvoj lastnega podjetja, najpomembneje pa je, da se tega fascinantnega dela lahko lotite skupaj s prijatelji.

Edina stvar med sanje in resničnostjo Zlatega akresa je registracija. Postopek je preprost in ne traja veliko časa, vendar vam ni treba prenesti ničesar, saj lahko v igrače, ki temelji na brskalniku, igrate prek spleta. Vstop pa lahko še dodatno poenostavite, če imate Facebook račun, samo kliknite na gumb Prijavi se preko gumba Facebook in v enem kliku boste postali kmet.

Če dogodek delite s prijatelji, bodo zabavo delili na novem spletnem mestu, o uspehih pa lahko razpravljate v osebni korespondenci. Igra ima tudi svojo socialno stran, na kateri se redno objavljajo načrti, posodobitve in trenutki igre. Če imate nenadoma vprašanja ali težave z igranjem igre, lahko tam zaprosite za pomoč.

Če si nadenemo panamsko kapo, gremo na polje

Čas je, da začnete igrati Golden Acres. Tudi če je zunaj snežna nevihta ali jesenski dež, je Golden Acres vedno sredi pomladno-poletnih del.

Vse se začne z dejstvom, da pridete z vlakom v vas. Pot, ki vodi od postanka, vodi neposredno do vaše hiše, zato se ne izgubite. Toda bližje kot je posestvo, bolj jasno je, da bo delo prenaporno. Preden začnete obdelovati zemljo, morate popraviti tistih nekaj struktur, ki so tu.

Prvi, ki vas bo srečal in bo zelo vesel, ko bo srečal Freddyjevo kozo. Vse ve in je pripravljen pomagati pri kakršnih koli prizadevanjih. Prvi korak je popraviti hišo in skedenj, kot bo obvestil Freddy. A ne skrbite, misija se vam ne bo zdela dolgočasna, saj morate samo klikniti kladivo v oblaku nad streho vsake stavbe. Potrebne bodo le nekaj sekund, da bodo stavbe znova postale nove.

Taki oblaki s slikovnimi ikonami se bodo pojavili na vsaki parceli zemljišč, zgradb in opreme. Pokažejo, kaj morate storiti: popraviti, zgraditi ali izboljšati, sejati, zalivati, žetev itd. d.

Na kmetiji je vedno veliko dela in nobenega od njih ne odložite:

  • Zgradite nove zgradbe
  • Sčasoma jih izboljšujte
  • Obdelajte zemljo
  • Posadite bolj raznolike rastline
  • Zbiranje bogate letine
  • Posadite vsa živa bitja
  • Prodaja in kupi na trgu
  • Spremenite majhno kmetijo v veliko in donosno kmetijo
  • Klepetajte s prijatelji

Na začetku bo Freddie opozoril na vsako dejanje, nato pa si oglejte vse naloge na tabli, ki so tu stale še pred vašim nastopom. Prikaže nova naročila in označi zaključene izdelke. Takoj, ko je vse s seznama opravljeno, izgine, da se da novo mesto, tako da lahko neskončno igrate igro Golden Acres.

Popolnost ni omejitev

Kar vas pri simulatorju kmetovanja privlači je priložnost za neskončno razvijanje zemlje in odpiranje dostopa do novih orodij. Z gradnjo mlinov, pekarn, tovarn in tovarn za proizvodnjo izdelkov iz surovin, ki jih sami gojite, začnete proizvajati blago.

Pri podjetju Golden Acres iPlayer si vsak udeleženec prizadeva preseči preostale, tako da na trgu ponudi rezultate svojega dela. Bazar si oglejte pogosteje, saj se včasih pojavijo koristni in celo dragoceni predmeti. To velja za semena, živali, stroje, orodje. Nekateri so dragi, zato poskusite zaslužiti dovolj kapitala, da bo dovolj za razvoj, ki se nikoli ne ustavi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more