Zaznamki

Gods and Heroes

Alternativna imena: Gods and Heroes

Gods and Heroes Online - prost brskalnik, ki temelji večigralsko spletno igro, ki se lahko med podobnimi izdelki prepoznavni na trgu spletnih iger, ki delujejo v našem času. Verjemite mi, da vidim, vsaka igra škrate in palčkov običajni igralci že Pall, Daj jim nekaj novega in bolj zanimivo, in sodobne igre redko, da nas veseli, pri določanju novih izdelkov. Spletne igre Gods and Heroes je prijetna izjema v obliki precej zanimiv setteinga, kar je redkost med podobnimi igračami. Ampak če sem iskren, mitologija kot alternativni svetovi za igre vzel zelo nizek začetek in veliko izdelkov s starinskim nastavitev je precej dobro zdaj počitek in pridobila zagon. Dokaj dobra alternativa fantazije, se strinjam. ;)

Pridružite se v igri bogovih in junakih je zelo preprosta in traja le nekaj minut. Vse, kar morate storiti - Vnesite prijavno-poštni naslov in geslo za dostop do vašega računa. Načeloma je vse isto, kar lahko naredite v uradnem stranko, le da jo naložite s spletne strani v igri. Načeloma je ta registracija Gods and Heroes je več in je čas, da pogledamo, kako narava našega igrulina.

Gods and Heroes spletno igro razvil na vesti in več igrate, bolj prepričana, da imajo njeni razvijalci nič zardevati. In to je samo, da je njen proračun del proračuna njegovega kolega Igroprom. Slika iz igranja izgleda zelo lepo in dostojno. Čeprav so nekateri igralci in vtis, da je igra Gods and Heroes Online zelo resna fiskalna kopijo plačane igre, ampak tudi, če predpostavimo, da je do neke mere je to res, potem izvod to izgleda zelo dostojanstveno. Torej, imamo priložnost, da izberejo enega od petih vrst znakov, ki se razlikujejo po značilnostih in spretnosti. V meniju obstaja še en tip, ampak da igrajo bogovih in junakih za njega, žal, ne moremo. Vsak junak ima par bogov pokroviteljev, ki ga bo neusmiljeno sledila v svojih igrah in nuditi vso možno pomoč. Pravzaprav, kdo od teh dveh božanstev častili - odvisno od vas. Izbiranje to, mimogrede, je ena izmed najbolj pomembno v igri, saj glede na to, kateri bog moliš, in imenovanje neodvisnega elementa vaših Sluge, da vam pomaga v bitki. O njih, v resnici izkaže vso glavno zgodbo igre. Scout, na primer, lahko pokličete ali bronasti kipi nimf. Ne zanašajte se na to, da bodo ti pomočniki vas popeljejo od prvih minutah igre. Še vedno je treba zaslužiti denar, ampak da za to, da imate lepo podnapryachsya.

Editor znakov, se dobimo na samem začetku tekme, prijetno zadovoljen izdelave. To je v bistvu logično, saj je večina antični miti o herojih - tiste, ki še vedno lep. Treba spomniti, Apollo, Herkula, Ahila in drugih mitoloških znakov.

Game mehanika niso bistveno drugačna od podobnih iger. Opravite quests, istriblyaete različne pošasti kolektsioniruete trofeje in odstranjevanje eno tekmo lokacije, pojdite na sojenje in delati dobro za drugega. Neprijeten ugaja nima dražbi v igri, tako da bo zabava s koncentracijo na plovilih počutim malo neprijetno. Toda kljub temu so Gods and Heroes igrati zabavno in hvala za to je, potrebno za razvijalce z njihovo konceptualno vizijo igranja. Pomanjkanje dražba kompenzirajo z zgoraj opisanimi-borilnih pomočnikov, ki bistveno olajša življenje v različnih zapletenih situacij, ki se pojavljajo od časa do časa v igri. Pravzaprav, lahko dobite pomočnika, ga je najel za plačilo, odvisno od njegove funkcije v igri. Dostopnost do zaposlitve različnih Sluge s kakšno delovno mesto, ki ste jih izvedli ali kakšni ravni svojo igro značaja določeni.

Od vaše ravni in zahtevnosti igre na srečo lokacije je odvisna tudi od količine vašega prespeshnikov, kar pomeni, da če imajo vaši prijatelji in si dokaj visoko, nato pa niso več le skupina kot celota vojske. :) Igraj spletne igre bogov in junakov postaja vse bolj zanimivo in prijetno.

Če povzamemo, je treba omeniti, da nas je tekma prijetno razveseljuje tudi z očesom na pomanjkljivosti, ki obstajajo v njej. Igrajte igro bogovih in junakih na spletu vam bo všeč, morate le, da odloči, ali ste pripravljeni, da postanejo pravi osvajalec obsežne in zanimive svetovnem spletu. Prijavite se in dokazati, da ste vredni, da celo bogovi poznajo svoje podvige!