Zaznamki

Bog Factory: Wingmen

Alternativna imena: Bog Factory: Wingmen

Game Bog Factory: Wingmen - Classic simulator multiplayer prostor pogojuje s strateškim pristranskosti, ki izvaja Moba žanr. V tej akciji so uporabniki igre spodbujati, da postane stranka zanimive bitke 4x4. Ti bodo imeli popolno svobodo pri ustvarjanju vesoljska plovila. Kot rezultat, lahko nadzorujete zgradbo svojih sanj! In to še ni vse veselje, da je sposobna dati tej ekipi strelca. Bog Factory Igra ima dostojno dovolj grafiko. In če še vedno izkoristite 3D-očal oculus, tako da vam in vse se bo zdelo, da je vse kar se zgodi - je resnično! Vaša naloga - uničiti sovražnika ladjo, preden bo on to naredil s tvojimi. Premoč v tem primeru pomeni zmago. Našli ranljivosti nasprotnik bo lažje, če boste postali harmonično deluje z ekipo. Izberite sami ustrezno vlogo, ustvarjajo ladje, ki bi ustrezal - in še več!

Da bi lahko uživali igranja, morate Bog Factory : Wingmen download. Sistemske zahteve so tako tolerantna, da bo lahko skoraj vsak. Glavna stvar - internet, in eden od teh platform, kot so PC, Mac, Linux. Namestitev igro traja zelo malo časa in kmalu boste potopite v fantastičnih dogodkih vzdušje bubbling.

Torej ste pričakovali bori in vrtoglavo zmago. Ampak še vedno morali začeti z hangarja. Ker sem si ustvariti in izboljšati svojo ladjo. Med igranjem boste vedno imeli, da pridejo nazaj, da bo ladja v ustreznem stanju. Izberete in kokpit, in telo, in ščit generatorje in krila, in posebne naprave, sposobnosti in orožja in moči žice in motorjev in še veliko več. Ladje, ki bodo izboljšale zaradi točk zasluženih. In točke se dodelijo za sodelovanje v bitkah. Vse, kar vidite, je medsebojno povezano. Več tekme - potem so vaše možnosti večje.

Ena tekma traja v povprečju 12 - 16 minut. V tem času, ko postane jasno, izid bitke, in če imate srečo, boste lahko praznovali z ekipno zmago. Nepremišljeno napadajo sovražne ladje, ne pozabite, da so tudi oni ne bodo sedeli križem rok. Moral bi skrbeti o zaščiti ladje. Po vseh sovražniki so samo čakajo, da se vaš zdrsa. Vzemite si dovolj streliva, izberite tečaj ravnanja - in v vsakem primeru, ne dovolite, da vas lahko premagati sovražnike!

Bog Factory : Wingmen demo verzija omogoča uporabo različnih elementov, ki pripadajo vsakemu od svojih skupin (npr. perforacija, popačenje, vžig, preobremenitev, razstreljevanje). Tu so nekatere od razpoložljivih postavk: kroglami, šrapnel, teže, wormholes, deformacija, visok krvni tlak, elektrika, elektronskih protiukrepov, ščiti, laserji, eksplozivnih sredstev, rakete. Poleg tega, se igra izvaja gospodarski sistem in napredovanje sistem. In prebivalci izredne podobnosti vesolju ne razlikujejo. Tisti, ki bo igral Bog Factory : Wingmen , izpolnjujejo različne vrste živih bitij. Guantris, Ar Blossoms, ljudi, Chorions - to ni popoln seznam razredov. Taka sorta naredi igro zelo zanimivo. Ste dobesedno zasvojenost igranja, in boste spet in spet, da je začela.

Vse te prednosti in mnoge druge igre zabavno čips - je rezultat napora sočutja razvijalcev, ki skrbi za izdelavo vašega prostega časa ni bilo dolgočasno. Pridruži se zdaj iti skozi veliko zanimivih dogodivščin in pozabi na problem izbire poklica v svojem prostem času. Mi lahko želimo le, da vse vaše želje uresničile!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more