Zaznamki

Galaxy Online 2

Alternativna imena: Galaxy Online 2

Galaxy Online - zanimiva zgodba o prihodnosti, tako na svetovni vesoljski izbruhnila vojna med galaksijami. Ali imate odlično priložnost, da začnete igrati Galaxy Online ΙΙ in prispevajo k temu vesoljske sage. Postal lik v grand bitkah strategije in napredno stranko Bless This mogočni vladar. Izbirate lahko med 5.000 vrst vozil in Organizirajte svoj zasuk na planetu. Imperij, ki ste jih ustvarili bodo mogli sodelovati v bojih in zmago kul nov prostor.

Tako da lahko igrajo igro Galaxy Online ΙΙ, mora računalnik izpolnjevati določene parametre:

• Operacijski sistem Windows 98SE, ME, 2000, XP

• Procesor Pentium 3 800MHz

• Video GeForce 32MB

• Video RAM GeForce 32MB trdi disk in 1 GB

• Internet ADSL / kabelska povezava

Pazite, da je vse v redu, lahko varno stopiti v avanturo. To bo pripomoglo k registraciji v igri Galaxy Online ΙΙ. Če želite naložiti igro, izpolnite naslednja polja prijavnici:

1. username

.

2 geslo

3. e-poštni naslov

4. Buzz Code

Nato kliknite "Next", seveda, če ste starejši od 13 let. Registracija Galaxy Online ΙΙ vam daje pravico, da vstopijo v igro, v vsakem trenutku. To lahko storite, in s pomočjo Facebook, Google ali e-pošti.

Becoming polnopravni gospodar planeta, vzemite zahtevanih 50 $ ponudil Galaxy Online 2 novinci in sodelujejo predvsem v gradbeništvu. Zgraditi vse potrebne objekte, da se počutijo kot doma. Razvoju svojih gospodarstev sčasoma boste lahko prepričani, da bo dala vgradnjo Upor lasišče nasprotnike. Bodite na preži, kozmičnih prostranstvih vložkom piratskih ladij, ki so vedno pripravljeni, da se vzpostavi ranljivo mesto. Ne pozabite, da preverite poročila o bitkah. Kaznovanje tistih, ki vas je hotel poškodovati. Organizirati protinapad. Če vam ni všeč možnost skupnega uničenju, storiti vse, da bi preprečili težave. Samo na sebe odvisna, bo uspeh svojega imperija in postal viseče zvezdni prah.

Ni Galaxy Online ΙΙ igrati brez porabe virov. Več o tem, kako uporabljati rezervirate svoj velikodušen planet. Redno sprosti prostor v skladiščih (samodejno polnjeni), zato jih ni gneče. Ne bodi len, da preverite spletno stran s svojimi prijatelji, saj lahko poberete veliko vredni. Potrebovali boste več zlata, ki ga lahko dobite z obdavčitvijo njenih državljanov. Naj bo vsak dan znova napolnijo blagajne.

Ali ni stranka od njegovih prijateljev. Ne pozabite, da so kritični trenutki, brez pomoči kodo preprosto ne more storiti. Torej, ne bodi len, da bi svoje kolege majhne storitve, kot so pomoč pri popravilu vesoljsko postajo ali sodelujejo pri njihovi gradnji.

Ni nobenega dvoma, da je bistvo igre sovražnosti. Vendar pa igra Galaxy Online ΙΙ za vas pripravili različne poklice. Veliko delovnih mest pod različnimi imeni pričakujejo

• Need for Speed ​​

• Prostor harvest

• Ne kliknite kljun

• pomagajte

• Skladiščenje

• Nepozabna voucher

• Donacije

Če ste izvršni igralec, ki jo vsak dan obišče planet, lahko doživite priložnost, da se obrne kolo sreče. To lahko počnejo vsak dan po 01:00.

Galaxy 2 Igra se ponaša veliko število registriranih uporabnikov. Igra je okoli 7 milijonov igralcev, med katerimi lahko najdete kot zvesti spremljevalci in vredni nasprotniki. Pridružite se spletni skupnosti prav zdaj, si priborila mesto v vrstah vesoljskih bojevnikov. Verjemite, da vam ne bo treba biti razočaran! Imajo dober let!