Zaznamki

Glory Wars

Alternativna imena: Glory Wars

Glory Wars Online - brezplačno večigralsko spletno brskalnik temelji igre, ki v žanr pa temelji na strategiji, ki je prijetno zadovoljen, ne samo dobra zgodba in zanimiv zaplet, in prijeten uporabniški vmesnik in grafiko. Ampak privlačno spletno igro Glory vojne še vedno, da razvijalci posebno pozornost namenili mehaniko boj je boj.

Vpis v Glory Wars igri ne bo dolgo trajalo in ni zelo zapleteno in zmedeno proces. Vse to je potrebno od vas - navedite ob registraciji imena igri lika, gesla za varen dostop do vašega računa in naslov elektronske pošte. Po določenem času na vaš e-mail bo poslano vas obvesti, da je registracija Glory vojne konec in da lahko varno začnete igrati igre na spletu Glory Wars.

Ne skrbite o tem, ali tekma Glory Wars na vašem računalniku, da deluje pravilno, ker ni zahtevna specifikacije računalnika. Vse, kar potrebujete - za povezavo s svetovnim spletom in nameščen brskalnik. Če vse, kar imate, potem lahko varno začnete igrati igre na spletu Glory Wars.

Zelo prijeten na oko v igri so lepe in dobro oblikovane flash animacije, hvala za to, zaslon vedno pride ven sočno in barvita. Razvijalci vložili veliko truda v ustvarjanje ogromno v igri predmetov, kot tudi specializirane spretnosti za znake in arzenal opreme, kot tudi številne spretnosti, nenehno dodano in ažurne. Glory Wars online igre, v katerih se boji je v najboljših tradicij igro serije "Heroes of Might and Magic."

Je sistem v igri boj spoznal, korak za korakom. Ob koncu vsakega pa boste morali počakati do vašega nasprotnika izmenično. Zanimiva lastnost igre je, da obstajajo poleg polnim delovnim časom bitk tudi obsežno boj, ki je vključevala deset igralcev. Toda v teh bojih igralec skoraj nič odvisna od samega sistema naredi poteze, odvisno od proučevanih znanja in opreme v igri značaja.

Zgodba Tekma je vrti okoli celotnega kaosa, ki je posledica jezo bogov, zaščitnike v čarobni svet igre. Težava nikoli ne pride sama in pepela, so posledica nesreče, nato pa so se začeli pojavljati nenavadna strašne pošasti, nato pa kršila izmerjeno in harmonično obstoj prebivalcev v čarobni svet. Ampak pleme lovcev, ki dominira starodavno čarobno čarobno kraljestvo, odločila, da se uprejo neizprosno širitev pošasti. To je vodilo do višine grozno in krvave vojne, ki je prisilno vsi prebivalci trepetajo Igralni svet.

Vaša naloga je, da se ponovno vzpostavi ravnotežje moči v igralniški vesolju. Poleg tega morate višje in višje, da se premaknete po družbeni lestvici navzgor.

Na začetku igre, ki jo imajo možnost, da izberejo eno od treh poklicev svojo igro varovanec - bojevnika, lovca ali skrivnostni čarovnik. Potem lahko varno nadaljevanje obnoviti pravičnost v kraljestvu.

Prijavite se in dokazati, da ste vredni, da postanejo pravi junak na svetu, da igrajo Glory Wars, ki uveljavljajo pravice, se pravi za vas!