Zaznamki

Gladiatus

Alternativna imena: Gladiatus

Gladiatus na spletu - je multiplayer online spletna igra, v kateri boste našli veliko nevarnosti in skrivnosti. To je - Velika Rimski imperij, in če se počutite Gladiator, medtem ko vam online igra Gladiatus dala veliko zabave!

Online igre Gladiatus praviloma brezplačna, če pa želite, lahko kupite premium račun, tako da se bistveno zmanjša čas in vse vrste odprav olajšati življenje svojega junaka. Igra je na voljo v kateremkoli brskalniku!

Za vstop v igro boste morali Registracija Gladiatus: na glavni strani v ustreznih poljih izberite strežnik (i) igre, vnesite svoje ime, e-mail, geslo in sprejeti dogovor, pravila igre. Kliknite na "Registracija" in na tej igri Gladiatus Registracija koncih in greš na novo stran, kjer boste morali izbrati spol svojega junaka. Poleg tega, pa ste vabljeni, da opremiti vaš junak, potem vaš lik lahko šel na ekspedicijo (tukaj imate za izvajanje več nalog, za katere boste dobili na izkušnje, denar, in nekatere od stvari, ki svoj značaj, bodo lahko sodelovali v bojih). Ki opravljajo različne naloge v prihodnosti, bo vaš junak lahko dobili nagrado, razen za izkušnje in denar, edinstveno orožje, blaga in oklep, ki jih ni mogoče kupiti na trgu.

Gladiatus online igra ni slaba arzenal orožja: Daggers, meči, klubi, kopja, kladiva, sekire ... kakor tudi arzenal oklep: usnje oklep, ščitniki, krpe, čelade, rokavice, sandali. Alkimist ... In lahko kupijo različne droge, praški in čarobno kovanec ...

Ob sodelujejo v bitki, se bo vaš lik treba izboljšati z 2 osnovnimi srce igra parametrov - izkušenj in znanj.

Osnovne spretnosti (lastnosti): hit točk, izkušnje, moč, spretnost, Agility, Stamina, Intellect in Karizma. Vsaka spretnost daje svoj značaj nekaterih bonusov v bitki.

Povečanje izkušnje, se bo vaš lik premakniti na višji ravni, hkrati pa izboljšati njihove možnosti in povečanje njihovega statusa v svetu iger. Ko doseže 5. stopnjo, bo moral biti sposoben ustvariti svoj ceh in se v svoji skupini sodelavcev. In v prihodnosti, skupaj z njimi, da napreduje v neskončno vrhu hierarhije ...

Online igre Gladiatus ima številne različne lokacije, ki se nahajajo v treh državah: Italija, Nemčija in Afriki. Nekateri kraji imajo ječo, kjer živi šefi. Skupaj trenutno 23 lokacijah v igri (na vsaki lokaciji tam živijo različne mobs, ki bo ustrezala vašim junak).

V vsaki državi je puščavnik, ki opravlja naslednje naloge: Spremeni nick Selitev v drugo državo in spremeniti spol.

Igrajte igro na spletu lahko Gladiatus ima poseben poklic, ki lahko traja nekaj časa (od 1 ure do 24 ur). Za opravljeno delo, bo vaš junak dobili denar in nagrade (hrane). Izbira poklica kot: Assistant ženin, Farmer, mesar, pek in Fisher. In če je podkupnino v 3. Rubin eni od senatorjev, je možno, da bi dobili službo ali senatorja Goldsmith. Rubini lahko kupite "pravi" in jih uporabi za zamenjavo za prave stvari ...

Igrajte spletne igre Gladiatus boste sodeluje v boju za zlato (to je valuta igra, ki jo lahko kupite za preproste stvari, kot tudi plačilo za usposabljanje gladiatorske umetnosti, v telovadnici). Arena lahko povzroči vaš junak boriti drug podoben nasprotnika.

Igraj Gladiatus lahko najamejo plačance (čeprav jih potrebujejo orožje, tako da boste morali postaviti na njih določen znesek). Plačanci vam bodo pomagali v boju, v ječo in Arena.

Igra ima na dražbi, kjer lahko kupite zelo dragocene redkosti. Staviti!

Trenutno je v igri trgu, lahko prodajajo ali kupujejo različne stvari.

V Gladiatus lahko igrajo, podpisom sporazuma z zemeljskim ali božanske moči.

Če želite združiti svoje interese, cilje in cilje z drugimi igralci, pridružite cehe, ali pa ustvarite svoje (ustvarjanje, kot je bilo povedano, je mogoče le s 5. stopnjo).

Na splošno lahko rečemo, igra je precej obsežna in zanimivo, da je še vedno veliko zanimivih stvari, ki jih boste videli! Registracija Gladiatus bo odprl svojo pot v to nevarno avanturo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more