Zaznamki

Svetovni gladiatorji

Alternativna imena: Svetovna Gladiators

Zgodovinski multiplayer online igra vlog Svetovni gladiatorji vam priložnost, da izkusijo za sebe, kaj bo na prizorišču v smrtonosno bitko, ko je na kocki ni le ugled, ampak tudi življenje na splošno in kako navadni gladiator uspeti v tej kompleksni in pogosto neupravičene realnosti . Glavni cilj predvajalnik - napredoval v status bojevnika imperija. V igri svetu gladiatorjev je ohranjena na spletu dobro ravnovesje v načrtu - uspešna kombinacija elementov 2D in 3D animacijo, dobro z vidika uporabnosti barv, dostopnega vmesnika in zanimivih slik. Skratka, za "zaviti", razvijalci poskušali po svojih najboljših močeh. Vendar pa bi morale v svetu gladiatorji igrajo in zaradi "polnjenje", kot dobro. Ona je tukaj - bogato zgodbo, izvirno igro mehanike in boj proti sistemu, sposobnosti za razvoj lik v marsičem in vse to s humorjem in tematsko (zgodovinski) način.

Kot je za sistemske zahteve igre v smislu želeno konfiguracijo, kot je na njihovi uradni spletni strani, ki je naveden. Navedla le, da igrajo igre na spletu World gladiatorji raje brskalnika Google Chrome, in na osebnem računalniku morate imeti različico Adobe Flash Player 9 ali višje, saj.

Pridružite se v igri World of gladiatorji - še originalnih razvijalcev čipov. Ustvarite svoj račun postane neke vrste dialoga med vami in kronist Oliem. V skladu s priporočili starejši vnesete uporabniško ime za vaš značaj, njegova seksu, nato gesla, e-poštni naslov box, Skype in AIM. In končno, sprejeti pravila igre v svetu in vaš gladiator na spletu registracija je skoraj končana. Zatem Oliy pošlje svojega gosta, da bi kovač, kovač na vodjo Light Side boga Heliosa, ampak zato, ker ste prišli do gospodar podzemlja umrlih v Had. Vsak od njih bo vas lahko pozdravim in dajejo nek element streliva - borno čelado, ščit in borno borno meč - to je tisto, kar boste lahko igral v prvi svetovni gladiatorji. Strelivo imenuje bedne ne moti (čeprav ne brez njega), ampak neke vrste hierarhijo, ki je izpisanim za orožje in opremo. Borno siva orožja - je za začetnike bolj izkušene igralce, namenjenih vijolično orožje, ki ga je skoval Hefajst, in high-end orožja - rdeča - to je veliki rimski legionarji pridobiti vojakov.

Torej, po tem dolgotrajnem procesu komuniciranja, izbiro in uvajanje v nianse v igri, ki je "registracija gladiatorji World", boste na koncu znašli v središču Rima, in ste soočeni z izbiro, na kateri strani, da stand up - da se pridružijo Bright vojska Boga Heliosa, ali izberite temno stran. Tisti, in drugi imajo svoje prednosti, močnih bojevnikov teme v napadu in bojevniki svetlobe obrabe oklep in orožja iz zelo trpežnega kovinskega neba, imajo konjenico in dobre rezultate.

V naročju hierarhije, Igra ponuja online svet gladiatorji in gladiatorske karierni lestvici - pet statusov razvojem likov: Gladiator Gladiator priznana, brezplačne prebivalci Rima, politik in velikega bojevnika imperija. Vsako stanje je dodeljena za nekatere dosežke, ampak kot veste, najbolj vreden.

Ampak igrati igre na spletu Svetovni gladiatorji mogoče, brez zatekanja k vojaških ali političnih bojev. Sodelovati v prizadevanju, da vam bo prinesel denar in izkušnje, se učijo o svetu - za vas, da ustvarite različnih lokacijah in vseh vrst nezaželeno. Da prijatelji in ustvariti klanom, se sovražniki in se prilega vse svoje uspehe in dosežke v osebni dnevnik.

Skratka, svet gladiatorji spletni igri, kjer obstaja veliko možnosti za izvajanje značaja. V tem primeru pride vse igralne dogodki proti ozadju zgodovinskih pokrajin v pisano vzdušje starega Rima. Pridružite se tej fascinantno igro in dal mogočni Rim "na kolena."