Zaznamki

German Truck Simulator

Alternativna imena: German Truck Simulator

Game German Truck Simulator je edinstvena računalniška igra svoje vrste, saj je namenjen za trdo delo tovornjakarjev. Ta igra je zasnovan v žanru simulatorju.

Online igre German Truck Simulator, si lahko prenesete uradni spletni igri je, ali naj digitalno različico igre (na disku).

Prenos igre German Truck Simulator, lahko torrent datoteke, če je na tej spletni strani, ki jih to funkcijo. Na uradni spletni strani igre prenesete tudi nemško Truck Simulator brezplačno nemogoče. Jo potrebujejo v prednaročilu in kupiti.

Preden začnete igrati v nemškem Truck Simulator vidim, če je vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve za igro na:

1) 2,4 GHz - procesor.

2) 1 GB - RAM.

3) 1 GB - HDD.

V računalniške igre German Truck Simulator boste igrali, začenši s konvencionalnimi voznikov tovornjakov kariere. Če želite kupiti svoj voz, kar potrebujete, da bi prinašala denar. Toda to še ni konec svojega cilja, boste morali pridobiti več in več tovornjakov, ki se širi svoja gospodarstva.

Potem boste morali najeti vozniki in nakup garaže za avtomobile. Si jih bom kupil po vsej Nemčiji. To morate ustvariti svoj edinstven logično imperija.

Da bi olajšali nakup, se bo vaša pozornost nameniti natančen zemljevid Nemčije in njenih osemnajst največjih mest.

Igra Nemška Truck Simulator prisoten razvit karierni način in izboljšan gospodarski sistem.

Morate biti v igri German Truck Simulator ne samo razširiti svojo floto, vendar pazi za njega. Posodobijo svoje tovornjakov z najvišjo ravnijo, ki jih prinašajo več prihodkov.

Da lahko igrate v ruščini, boste morali igrati dodatne nemško Track Simulator prenos razpoko, nato pa ga namestite.

Tako da razvije svojo edinstveno gospodarsko strategijo, ki vam bo prinesla dobiček. Najem najboljše delavce in kupiti le kakovost tovornjakov, kljub dejstvu, da jih je mogoče izboljšati. Razširiti svoje deleže, ki jih kupujejo podružnic v različnih delih Nemčije.

Vaše delo bo potovala le med mesti Nemčije. Obremenitev, znesek in daljinsko bodo odločili sami poslali.

Morate nujno slediti status njihovega prevoza, bodite pozorni na količino goriva v avtomobilih.

Game German Track Simulator ni razširila po vsem svetu, in le nekaj držav: Nemčija, Avstrija, Rusija, Velika Britanija, Poljska, Španija, Madžarska, Češka, Slovaška, Francija in Skandinavija.

Raziščite vse pogoje poklic Kamiondžija z igro German Truck Simulator. Oceni to nenavadno simulator, to je značilnosti in prednosti.

Postal pravi voznik tovornjaka, ki je imel moč upravljati svoj imperij: za sodelovanje v distribucijski prevoz, nakupovanje garaže in tovornjakov, kot tudi izbor osebja.