Zaznamki

Generali vojne

Alternativna imena: Vojni generali

Generals of War - prva svetovna vojna velja za enega največjih dogodkov v 20. stoletju. Zagotovo si vsaj enkrat v življenju želel izvedeti, kaj se dogaja na odprtih prostorih bojišč v resnici. Morda imate celo nekaj idej, ki bi lahko spremenile izid vojne. Projekt Generals of War online vam bo omogočil, da se poskusite v navadnem poveljniku med prvo svetovno vojno. Lahko boste storili, kar želite. Boste postali slavni poveljnik ali se nekje izgubili na straneh zgodovine - odvisno je od vas!

Prijava v igri

GOW je projekt brskalnika, zato vam ni treba zmešati s prenosom in namestitvijo dodatnih datotek. Edina stvar, ki jo potrebujete za začetek igranja pri registraciji generala vojne. V projektu je največja možna poenostavitev - obrazec za prijavo je na glavni strani in v celoti preveden v ruski jezik.

 1. V prvi vrstici podajte prijavo.
 2. Naslednja vrstica izpolnite vaš e-poštni naslov.
 3. Po dokončanju si izmislite geslo.

Games Generals of War vam omogoča dodatno poenostavitev registracije in vstop v projekt z uporabo računov na socialnih omrežjih:

 • Vkontakte;
 • Facebook;
 • Google +.

A za tiste, ki že imajo račun looki. ru skrbi in ne bo potrebno, da se lahko prijavite v Generals Of War na spletu, preprosto z uporabo predhodno registriranih podatkov.

Gaming features

Občutek v ugibanju, ki ga nimate - igra vas bo sprejela s prijaznim učnim tečajem. Kot pri večini projektov tega žanra, boste morali raziskati ozemlje, seveda se razvijati in se boriti.

Game War Wars so za vas pripravile veliko zanimivih nalog, tako da vam ne bo dolgčas. Misije so izbrane tako, da se igranje premika po uravnoteženi poti. Nove naloge lahko preučite na posebni plošči na desni strani zaslona. Za začetek si morate malo opremiti svojo vojaško bazo. Tukaj boste v prihodnje najeli vojaško osebje, tukaj pa bo potekalo izobraževanje in usposabljanje. Vrednotenje igralca se izvede z glavnimi parametri. Torej, bo treba igrati igro Generals of War, pozorno gledal takšne postavke dohodka in odpadkov:

 • stavb;
 • vohunskih enot;
 • rafinerij;
 • zaposlenih; 10.000 vojaških rastlin.

Da bi se vaša vojska ustrezno borila, jo boste morali dovolj dobro zagotoviti. Vaši oddelki ne samo, da je treba hraniti in obleči, morate le opremiti enote z najboljšim orožjem in vsem potrebnim strelivom. Za nadzor stanja s spremljanjem oskrbe so glavni viri igre:

 • bencina;
 • goriva;
 • streliva.

Ne pozabite, da po potrebi lahko sodelujete s svojimi sosedi na zemljevidu igre. Od časa do časa se bodo morali boriti z njimi - vse je odvisno od vaše sposobnosti za pogajanja.

Gaming currency

V Generals of War lahko igrate brez kakršnih koli naložb, vendar bo to brez virtualne valute zelo težko. Osnovne denarne enote so naslednje:

 1. Običajni denar je mogoče zaslužiti s pomočjo tovarn, tovarn in hiš.
 2. To moje zlato, moje.
 3. Drage diamante kupujejo pri trgovcih.

Večina sredstev je mogoče zaslužiti z izpolnjevanjem nalog. Ampak ne pozabite, da prekinitev naloge, ne morete dobiti nagrado v celoti. Poleg bonusov lahko prejemate nagrade in ocene - vse, kar potrebujete, da postanete odličen poveljnik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more