Zaznamki

Gatling Gears

Alternativna imena: Gatling Gears

Sistemske zahteve:

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 1. 8 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Gatling Gears - arkadna streljačina, ki je določena v svetu vse norme stil Steampunk ustvarili. Ta ukrep je v celoti zaprt v lupini igre, vladal je reakcijski čas, natančnost predvajalnikom in kalibra pištolo. Gatling Gears Igra pripoveduje zgodbo o tem, kako skromen kot ogromen imperij želi, da bi dobili svoje roke na vseh svetovnih bogat vir, ki uporabljajo vsa sredstva in metode, ne preziranje ubijejo vsakogar, ki si upa pokazati odpor. Toda v vesolju Gitling Prestave nemogoče brez pogumen in je bila ena oseba, ki se je odločila za izpodbijanje krvoželjno imperija. Na čelu njegove boji hojo robota junaka z imenom Max Brawley upa ustaviti napredovanje vsiljivci.

Igranje

Gatling Gears, ki jih bo hitro in natančno predvajanje, sestavljen iz večih plasti, in vsak od njih se boste morali pričakovati velik kup sovražnikov. Vsaka od petih poglavij misijah gatling Gears je samo mrgoli sovražnikov in jih je treba uničiti človeka, drugače ne boste mogli prenesti naprej. Mi bo vprašal širjenju vojašnice, znižala vodni stolp, ali bo razstrelil letališče, vendar pa bomo še vedno vprašajo za nekaj, da bi prekinil, razstrelili in uniči. Gatling Gears igra se razlikuje zelo različne namene, potem bomo izpolnili in izstrelitev granat, in težkih bombnikov, ter vlakov, kar vse bo dopolnjen z minskimi polji, bagrov, metali ogromne dnevnike in klasikov žanra - velik, zasedajo pol lokacijskih šefi na koncu vsake stopenj. Gatling Gears, igrajo, da smo lahko le omejene možnosti krzna - pulamety, bazuka, raketometom in strokovnega znanja kot posebno udarni val, ki uničuje vse okoli sebe. Wave, zelo močno orožje, zato je na voljo le enkrat na misijo.

Izboljšave

V vsakem od krajev gatling Gears razpršeni zlatih palic, ki jih je vredno zbirati z največjo možno skrbnostjo. Zasluženi denar, tako da lahko preživijo v trgovini, ki je dostopna pred vsako stopnjo. Element v tej trgovini je povečanje zmogljivosti vaših rokah ali krzna oklep. Ampak to še ni vse, bodo poraženi nasprotniki nagni vam posebno bonusi-orehi, za katere vsi isti trgovini lahko kupite posebno izboljšanje in okrasitev za vaš krzna. Tudi orehe lahko kupite ročno žival, da seseklja za vas skozi igro ravni. Dinamičen in poln pogona igre ima co-op način igre, če lahko igrate misije bo potekal v drugem predvajalniku družbe, v tem primeru bo igra nov lik - nečakinja Max, ki je tudi virtuoz bo izvajala svojo gašenje hoji robota. Vse prednosti v igri dopolnjuje skoraj popolno vizualno predstavo, kjer je bogata in barvita slika stacionarnih utripa eksplozij in žvižgal mimo protagonist lupin različnih velikosti in kalibrov.