Zaznamki

Galaxy on Fire 2 Full HD

Alternativna imena: Galaxy on Fire 2 Full HD

Sistemske zahteve:

Procesor: Intel ® Core ™ 2 Duo 2. 2GHz ali hitrejši

RAM: 2GB

Grafična kartica: 512 MB

Disk Space: 2 GB

Galaxy on Fire 2 - nadaljevanje popularne igre, ki je uspelo osvojiti vse možne mobilne platforme, se je drugi del namenjen osvojiti trg osebnih računalnikov. Avtorji projekta so v polnem glasu zvit igro Galaxy on Fire 2 je bil rojen po zaslugi enega izmed najbolj znanih vesolja RPG, in ruska proizvodna naslovom "Vesolje Rangers". Dejansko, razlike v gaming svetu vidna, vendar je glavna ideja igre, vključno s popolnoma odprtimi svetu, veliko zgodbo in stranskih quests, popolnoma oblikovanega trgovinskega sistema in tudi v bogati arzenal orožja. Gaaktika na ogenj 2 je podobna zgodba freaks, kjer se pojavili neusmiljeni tujci ni novica ve, kje in napadajo vse in vsakogar na svoji poti. Boste postali, če tako želi udeleženec seveda posebej ustvarjena subjekt, ki bo nasprotoval skrivnostni sovražnik in poiskati njegove slabosti, študija galaktično novice o vsaki izmed planetov in vesoljskih baz, kjer vam je uspelo pristati.

Igranje

Sprva smo imeli na voljo malo vesoljsko ladjo, na kateri lahko kupite številne dodatne dele ali rokah, toda na neki točki se bodo morali razmišljati o spreminjanju osnove ladje, saj bo zmogljivost in oklep zaostajajo sovražnika opreme. Sprva je imel veliko za letenje po dostopnih delih galaksije, ki opravlja preproste naloge in hkrati pritorgovyvaya redke dobrine. Bolj ali manj resno zaposleno njegove vojne ladje orožje in obrambni sistemi bodo groziti in bojne misije Galaxy on Fire 2. Preprost nadzor bojnih enot, ki ponuja igro Galaxy on Fire 2 ne bo veliko časa, da ga mastering. Glavna stvar, da se čim hitreje premikajo, odmikajo od streli sovražnika in povzroči dramatične protinapadov. Glavna taktika bo nespremenljiv, vendar pa napad iz pištole dolgega dosega onesposobitev sovražnika odrivni in končno hitrost ladje, ki je brez Gužva orožje izvedbe.

Mission

Včasih prisiliti preživel na letu iz sistema ene zvezde do druge in nenehnega boja proti malo upanju, niti ne more upravičiti stroške popravila ladje, ranjeno sovražne laserji in projektile, ki pa v večini primerov, bo nagrada prijeten na oko in pustite, da kupujejo nove module in celo ladje.