Zaznamki

Galaxy on Fire 2

Alternativna imena: Galaxy on Fire 2

Game Galaxy on Fire 2 je online igra o vesoljskih bitkah v galaksiji. Čakanja na to igro po vsem svetu, po uspešnem projektu prvega dela igre. Milijoni ljudi so imeli v Galaxy on Fire na telefonih.

Zdaj lahko Galaxy on Fire 2 prosim ventilatorji in Apple izdelkov, saj je pred kratkim je bila igra razvita za iOS platformo.

Na voljo je tudi različica Galaxy on Fire 2 android, izdelana posebej za mobilne telefone Android (različica 2.3 zgoraj).

Online igre Galaxy on Fire 2, ga lahko prenesete na katerem koli mestu, ki zagotavlja to funkcijo. Prenesete brezplačno igre je eden torrent datotek, ampak da jo naložite, morate namestiti program na vašem računalniku.

Pred tekmo, pregled Galaxy on Fire 2 video, kjer boste našli navodila za igro, prednosti načinov igre in druge značilnosti igre.

V Galaxy on Fire 2 računalniku igrajo veliko bolj udobno kot katero koli drugo mobilno različico.

Dogodki v igri, ki poteka v imenu glavnega junaka - Keith Maxwell. Je moral opraviti težak preizkus v prvi igri. Ampak avantura ni prebolel. Njegova ladja je bila napadena zlobni pirati. Po dogodkih, ko pride v oddaljene galaksije. , Da se vrnete domov, bo moral zgraditi močno ladjo, vendar pa je potrebno veliko podrobnosti, ki jih je, da bi denar.

Keith bo obravnavala načrt, da se vrnete domov in ga počasi uvede v realnost. Vendar težave ne končajo. Se bo moral boriti proti tujim sovražnikom, da se ukvarjajo s skrivnostno raso, ki se nenehno napadajo civiliste in bazno postajo.

Sama igra je razdeljena na več ločenih prostorskih sektorjev. Med njimi lahko varno potovati. Obstajajo sistemi, ki so prilagojene za vaše sovražnosti, in tam, in obratno. Obstaja tudi veliko varnih postaj. Vendar pa je za vas, v igri pa je še ena nevarnost - da sem šel na pirate.

Premakni med sektorji prostora, boste na ponavljavcev.

Vsak planet (nebesno telo) ima ogromno postajo. Ogromni kosi železa služijo več funkcij v igri:

- Hangar za posodabljanje ladij;

- Trgovina;

- Sedežne naloge (kje ste dobili službo).

Saloni lahko spoznate različne osebnosti, ki vam bo dala vse, da: uničenje piratov ali prevoz oseb. Quest dobiš določeno količino dobropisov. Če je denar za nekaj, kar ne bi bilo dovolj, se lahko vključijo tudi v trgovini.

Kupi danes v zunanji trgovini, jih morate dostaviti, kjer so jo najbolj potrebujejo. Ponavadi je najbolj oddaljene kotičke vesolja.

Lahko prav tako sodelujejo pri vrtanju asteroidov. Imajo svoje razlike. Najboljši asteroid, ki je zaznamovalo razreda A. To je lahko samo skrije v draguljev.

Uživajte v Galaxy on Fire 2 skrivnosti, nato pa bo igra veliko lažje za vas.

Potopite se v tem neverjetno kozmično svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more