Zaznamki

Galaxy življenje

Alternativna imena:

Še en predstavnik Plinga igro Galaxy življenje. Kot so mnogi že veste, ta serija iger ne more nasmeh celo skeptiki. Bistvo igre je boleče preprosta in grafika in sladek karakter nastolno, da se učijo od svojih otrok o igri, in pogosto starši začeli registrirati in igrati. Dejansko je ta igra - odličen način, da se sprostite in preživeti nekaj časa brez razmišljanja o smislu življenja težko in frustrirajuće sam fantazijski svet. V nekaterih pogledih Galaxy življenje na spletu priokus številnih spletnih aplikacij VKontakte in Facebook. To je, preprosto rečeno, ta igra je čudovit način, da preživijo svoj prosti čas v korist duše!

In ja, kot se to zgodi v skoraj vseh spletnih iger, je potrebno tudi Galaxy Življenje natančno registracijo. Postopek registracije je mogoče poenostaviti v primeru, da ste že imeli opravka z igrami Plinga, in ste likvidacije v sistemskem računu. V tem primeru, lahko preprosto prijavite v skladu s svojimi prej shranjenih podatkov in začnete igro. In v primeru z vsemi igrami Plinga igrate nimajo nekaj več prenesli in namestili, da bo dovolj le imajo račun. Če želite preizkusiti v igri, kliknite na "Poskusi."

1. Če ste novi v tem sistemu, se morate registrirati. Če želite, lahko vsak igralec prijavite z vašega računa na Facebooku. Če si želite vezati v igro za socialne mreže ne boste, boste izpolnite prijavnico.

.

2 Vse zasnova igre je postalo bolj dostopno, lahko preklopite jezik spletne strani v ruščini, kar je mogoče storiti s spremembo potrditveno polje v zgornjem desnem kotu igralnega okna (samo okna igre).

3. Prijavnica bo na voljo za vas prav v sredini ekrana. V zgornjem polju obrazca (polje "E-mail") zapišite vaš e-poštni naslov.

4. Po tradiciji, vrstica "Password" vpišite geslo za vaš račun.

5. Vnesite svoj vzdevek v vrstici "Uporabniško ime".

6. Sistem verjeti v vaše dobre namene, in boste hitro začel igrati igro Galaxy življenja, se strinjam s pravili uporabe sistema in dogovor uporabnika. To je mogoče dostaviti na ustrezno črto pred kljukico.

7. Če želite prejemati prihodnje e-novice s spletne strani uprave, lahko naslednja vrstica razjezilo, če pa ne - pustite polje prazno.

8. Vsa zaključena in preveri pravilnost? Kliknite na "Registracija".

Vstop v igro, vas bo samodejno znajdete v nekaj povsem novega sistema. Ali imate majhno zemljišče in kdo kasneje boste želeli zaščititi. Razviti strukturo, saj bodo vam prinašajo dobiček v igri. Na splošno je igral Galaxy Življenje je preprosto in jasno in osnovno izobraževanje boste zlahka. Povabi prijatelje iz Facebooka in drugih socialnih omrežij, saj skupaj lažje. Poleg brezplačna igra Galaxy Življenje je lahko kdorkoli. Mudi, da vidim!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more