Zaznamki

Galaxy Splitter

Alternativna imena:

Galaxy Splitter je akcijska igra, v kateri postanete pilot vesoljskega lovca. Igrate lahko na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android. 2D grafika je precej podrobna, vesoljske pokrajine so videti očarljive, bitke pa so zaradi eksplozij in animacije zelo impresivne. Glasovna igra je v klasičnem slogu, glasba je prijetna.

Med igro se boste znašli v drugi galaksiji, kjer boste srečali številna sovražna bitja, ki pilotirajo vojaške ladje.

Inštruktor po imenu Captain Smith vam bo pomagal ugotoviti, kako preživeti spopad. Vzemite si kratko lekcijo, naučite se nadzorovati ladjo in spremeniti njeno orožje.

Po tem lahko začnete kampanjo za osvajanje vesolja.

V Galaxy Splitter bo veliko nalog:

  • Poletite skozi novo galaksijo
  • Uničite sovražnike in zbirajte trofeje
  • Nadgradite orožje svoje ladje
  • Povečajte svojo moč ščita, da se uprete močnejšim nasprotnikom
  • Kupite nove ladje, ko vam bodo na voljo
  • Opravite vse naloge vsake stopnje in pridobite največje število nagrad

Tu so navedene vse dejavnosti, ki jih boste počeli med igro.

Na prvi pogled se morda zdi, da so naloge zelo preproste, vendar ni tako.

Igranje je ciklično, greste ali poskušate iti skozi eno raven naenkrat. Če v prvem poskusu ne uspe, nič hudega, prejeli boste vse kovance, ki ste jih uspeli zaslužiti med poskusom. Prejeta sredstva se lahko uporabijo za izboljšanje parametrov ladje. To je lahko povečanje moči napada ali, nasprotno, obrambe. V prvem primeru boste lahko modificirali ali zamenjali orožje, v drugem pa boste lahko okrepili ščite in namestili močnejši oklep ali izboljšali manevriranje ladje.

Po spremembah je vredno poskusiti znova in tokrat boste morda lahko zmagali.

V Galaxy Splitterju na Androidu, da bi dobili največjo nagrado za posamezno raven, ni dovolj, da jo preprosto preletite z uničevanjem sovražnikov, poleg tega morate izpolniti še druge pogoje. Preberite, kaj se od vas zahteva, in poskusite dokončati vse, verjetno bo trajalo več poskusov.

Ni vse odvisno od orožja in oklepov, veliko je odvisno od vaših sposobnosti in izbrane strategije. Še posebej težko je premagati šefe, ki čakajo na koncu stopnje. Poskusite eksperimentirati in spremeniti svoja dejanja na bojišču, da boste našli pravo taktiko in lahko zmagali.

Vsak poskus stane življenja, ni jih veliko, ko so končani, boste morali počakati. Ali obiščite trgovino v igri in kupite dodatna življenja za valuto v igri ali pravi denar.

Galaxy Splitter lahko igrate brez povezave tudi tam, kjer ni pokritosti z omrežji mobilnih operaterjev ali WI-FI. Vse kar morate storiti je, da namestite igro in lahko uničite nezemeljske sovražnike od koder koli.

Galaxy Splitter lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Začnite igrati takoj zdaj, da sodelujete v številnih bitkah med zvezdami in si podredite celotno galaksijo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more