Zaznamki

Nogomet brez pravil

Alternativna imena: Nogomet brez pravil

Nogomet brez pravil - računalniška simulacija. Natančneje domači nogomet simulator, ki se imenuje, v prevodu, Urban Freestyle Soccer. Nogometna igra brez pravil, objavljenih v letu 2004, za ljubitelje nogometa. Če vam je všeč, da igrajo nogomet s prijatelji na dvorišču, potem je to za vas, ampak tudi v virtualnem svetu. Toda vse prevečkrat dovolj realno, da podrobnosti. Igra ne postane čez veliko let, še multiplayer pridobili njihove navijače določenem razponu.

Game Urban Freestyle Soccer ne zahteva večje napore. H je še vedno nekoliko seznanjeni z igranjem pred Igra je vredna. Obiščite kjer si lahko ogledate video pregled nad igro, nato pa na istem mestu in lahko prenesete nogomet brez pravil. In, seveda, preberete ta pregled predložene.

Prenos nogometne tekme brez pravil, ne smejo imeti veliko bolj zapletena, kot igranja samega.

Vse je res, kar se dogaja na ameriških ulicah in stranskih ulic, kjer naj igrajo tako imenovani nogomet. V igri brez pravil, da igrajo nogomet boste obraz na lik, ki je v samem. Ekipa ustvarila kampanjo, ki je prisotno na igrišču. Celotna igra poteka brez posebnih pravil. Glavno in edino pravilo velja cilj - mrežo, ko vratar.

Dobiček, ni čudno, ali pivo, ali pa samo svoje znanje, ki ste jih osvojili. Lepo in enostavno.

Okoli vas redno, standard za ameriški trg, nekje na dvorišču. Pod nogami, seveda, ne travnik in samo pri pristanku jame pojavljajo. Gates predstavljajo nekaj podobnega z njimi. Stene je lahko pobarvan z grafiti. In navadni ljudje okoli vas, poslušajte rap oboževalcev in piti pivo. Vsak igralec lahko opravljajo različne trike z žogo v zameno za določeno število točk.

Igra ima tudi številne funkcije, ki si jih želim izpostaviti:

• tradicija;

• Ekipa,

• nastavitev;

• žogo;

• komentator;

• vaja.

Tradicije - podmnožica mestnih tradicij nogometna tekma.

Ekipe - vsaka ekipa ima svoje značilnosti in posebne lastnosti.

Decor - zelo realistična, ki ustrezajo prave ulice, dvorišča, mesta.

Ball - od Adidas, ki je bilo udeleženo v svetovnem prvenstvu v Koreji in na Japonskem.

Komentator - it nestandardne izrazi.

Vaje - način za raziskovanje zamotanost v igri.

Vse skupaj sčasoma postane zelo zanimivo igračo. Brez posebnega igranja, temveč temeljit akcijski preprostosti brez pravil.

Kar se grafike v igri Urban Freestyle Soccer, je na odlični ravni. Velika slika v igri in vse znake, temveč po vsem ni jasna. Gibanje igralcev v najboljši način, še posebej, ko opravljajo zapletene kaskade trkanje žogo. Glasba, ni dvoma, nekako - rap. Takšen ljubitelje glasbe zbrati na tem področju.

Čuden občutek, ko je igra brez pravil. Igrajo in se sprostite, ampak za začetek naglici Urban Freestyle Soccer igre download strani.

Dobra igra! Hvala za vašo pozornost!