Zaznamki

Fortnite

Alternativna imena: Fortnite

Fortnite online brezplačno fantastično igro z elementi preživetja in strelec, zaslediti v slogu risanke. Kombinacija zastrašujočih pošasti v svojem videzu in prepredenih duhovitih trenutkov je vizitka te spletne zabave. Igra se je izkazala za izvirno. Podjetje Epic games je pri razvoju projekta uporabljalo motor Unreal Engine 4, zato se je igralni svet izkazal za mobilnega in dinamičnega spreminjanja. Tukaj čakate na neverjetne dogodivščine. Čutite neizrecne besede čustev!

igralci se morajo vrniti v virtualne prostore, kjer je polno pošasti. V tistih trenutkih, ko se boriš z njimi, se igra Fortnite spremeni v strelec tretje osebe. Vodenje vašega lika, vnesete v vroče bitke z različnimi vile bitja, ki prihajajo v celotno množico. Ampak imeli boste priložnost, da se pripravite na te bitke. Stvar je v tem, da je svet tukaj urejen na tako zanimiv način, da so vaša dejanja odvisna od časa dneva. Čez dan se ukvarjate z gradnjo in krepitvijo utrdb ter pripravo različnih pasti za pošasti. In takoj, ko se ponoči spusti na tla, vas pošasti napadejo v polni moči. V tem času dneva je bolje biti na varnem mestu in ne hoditi nekje na odprtih površinah, ker se ta strašna bitja počutijo gospodarja situacije in so zlahka pripravljena uničiti vsakogar, ki kaže nepazljivost. Če začnete igrati Fortnite, se potrudite, da jih najdete, da se ne boste tresli od strahu, takoj ko se naslednji dan zaključi. Neusmiljeno ustrelil siten pošasti, potem ko je zalogo želenega orožja. Ne puščajte zlih bitij nobene možnosti!

Takoj po tem, ko vas registracija Fortnite pripelje do odprtega igralnega sveta, se začnite navajati. Medtem ko je na dvorišču lahka, hitro zberite več sredstev in raje zgradite hišo. Potrebovali boste gradbene materiale, kot so les, kamen, opeka. Gradnja je eden najpomembnejših vidikov igre. Zato boste skozi igro izboljšali tisto, kar boste lahko ustvarili. Spremembe so odvisne od streh, podstrešij, stopnic in drugih elementov stavb. Druga zelo pomembna točka je orožje. Prav tako je treba izboljšati. Na voljo za nadgradnjo razpoložljivega orožja. Dajmo primer. Uporabljate preprosto samostrelo in sčasoma dodate tudi omamno pištolo in tam vidite, da je lahko opremljena z eksplozivi. Igranje igre Fortnite pomeni nenehno razvijanje in krepitev. Vendar ne pozabite, da so poskusi postali tudi bolj resni.

Proces igre vključuje tako posamezno podjetje kot skupno igro. Da bi se učinkovito spopadli z invazijo pošasti, igralci pogosto ustvarjajo povezave in klane. Poiščite si zanesljive tovariše in delajte skupaj z njimi. Videli boste, da bo še bolj zanimivo!

Ne pozabite na prvotni način rezanja z drugimi igralci. Niste vrgli na otok v družbi 90 igralcev in le še en zmagovalec. V tem primeru lahko:

  • za pridobitev sredstev;
  • najti skrinje z opremo;
  • za gradnjo utrdb;
  • Ustreli in uničili nasprotnike;
  • skriti pred sovražniki;
  • merilno območje;
  • umre iz stalno zožujočega območja delovanja;
  • zmaga!

Fortnite vam ponuja priložnost, da uživate v prostem času brezplačno. Ne zapravljajte druge minute in se pridružite zabavni igralniški skupnosti. Naj se vsa vaša upanja uresničijo!