Zaznamki

Za čast

Alternativna imena: Za čast

Game For Honor in njegov izvor.

Pri predogledu nove računalniške igre začnite argumente, kateri žanr je, z nekaj motorja, ki dela na njem, kdo objavlja in druge sorodne lastnosti. Najmanj pa je znano, kot je bil zasnovan s strani avtorja, in koliko časa je minilo pred začetkom njenih kapi.

Game For Honor se je v spominu Jasona Vandenberga izlegel več kot 10 let. Pobuda je služila kot umetnostni tečaji zahodne bitke, posnete z Jasonom, nato pa je začela razmišljati o tem, kako prenesti elemente krmilnika na udarce meča. Ko je zamisel nastala, jo je ponudil različnim založnikom, a dolgo se nihče ni hotel zmešati z nepriljubljenim žanrom, kar se nanaša na odsotnost ciljne publike. Toda to ni bil edini razlog, da tehnologija takrat ne bi bila preveč realistična. In tako se je zgodilo, da je Jason Vandenberg lahko "rodil" za čast le 12 let po njenih zamislih.

ponovno približati otroka bi še vedno izkazalo, da je ne le izvedljivo, ampak tudi presenetljivo zabavno. Igrača ni nadaljevanje nekoga, ampak povsem ločen izdelek z edinstveno zgodbo.

At E3 2015 napoved igre projekt z enim uporabnikom / multi-user način v žanru kramp in ubiti, in se pripravlja za javnost svojega založnika Ubisoft spomladi 2016 Za čast bo mogoče prenesti najbolj ustrezne platforme:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Gde v srednjem veku.

Težki oklep, meči, močni, krmi obrazi vojakov, ki so se zbližali na bojišču, je za Čast, realna borbena igra v tretji osebi. Čas je, da naredimo usodno izbiro, kdo bo postal v tej srednjeveški zgodbi:

 • Legije so nepremagljive rytsarem
 • Verbinski nasilni vikingom
 • Na izbranem mirnem samuraemu

Čakal na bojišče, ki se je kopalo v morju krvi in ​​se ukvarjalo s strategijo za razvoj taktike, združeno z zavezniki proti sovražnikom in jih napadalo iz bližnjih in daljnih meja. Postopek je tako realističen, da se boste počutili, kot da se sila vpliva spreminja glede na težo orožja.

Če želite prenesti Za čast, morate počakati kar nekaj časa in lahko greste na eno samo misijo ali delite s prijatelji.

Trump Za čast na računalniku na druge čustvene lastnosti igralnih izdelkov. Lahko rečemo, da je to igra za močne moške, ki se po vzponu adrenalina v žilah, strasti in drugih kemičnih reakcijah počutijo posebno.

Kot v življenju se liki ne držijo pravil "enega na enega" in lahko napadajo več ljudi na eno in pogosto tudi. Predstavljajte si, da ste naleteli na množico, kričali bojni krik in potem držali meč na udarcu. Resnično bi moralo biti najtežje mahanje z rokami in ne čakati, da sistem samodejno to stori za vas. Ker je vaš nasprotnik tudi resnični igralec, ki zmaga v bitki, prvi, ki je po pomoti ujel drugega in povzročil usodno rano.

Funkcije

Game.

Game For Honor je povzročil veliko hrupa, in ne more čakati, da igralci igrajo sedež na monitorju, tako da gredo v vojaško akcijo, pri čemer pustijo svoje žene, da ohranijo ognjišče, dokler ne vrnejo ščit ali ščit. In da zmagate vse bitke, razmišljajte in ukrepajte hitro, z uporabo razpoložljivih igralnih možnosti.

 • Izberi tri frakcije bojevnikovega viteza, samuraja ali vikinga
 • Sistema Art of Battle pomaga upravljati mechom
 • Obdumyvayte vojaški strategiyu
 • Razvivayte talenti geroev
 • Srazhaytes v enojni akciji, ali ramo do rame z druzyami
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more