Zaznamki

Final Fantasy 7 Remake

Alternativna imena:

Final Fantasy 7 Remake ponovna izdaja kultne RPG. Grafika v igri se je zelo spremenila, vse je videti neverjetno podrobno. Glasovna igra je na visoki ravni in nikakor ni slabša od slike.

Svet v igri pripada domišljijskemu vesolju, vendar so v njem tudi visoke tehnologije. Računalniki in pametni telefoni. Večino te tehnologije je oblikovala in izdelala družba Shindra Corporation.

To podjetje razvija znanost, vendar je pravzaprav zaradi tega svet na robu smrti.

Glavna zgodba v predelavi igre se ni veliko spremenila. Začnete kot plačanec, ki je izgubil spomin, ki mora pomagati skupini eko-teroristov za denar razstreliti reaktor, ki pripada korporaciji Shinra. Ta korporacija ima praktično v lasti ves planet in dobesedno potegne življenje iz tega kraja. Onesnaženost zraka, izčrpavanje fosilnih virov, vse to so rezultati delovanja direktorja te organizacije.

Eksplozija reaktorja bo povzročila resno škodo, a skupina ljudi, ki jo je načrtovala, je prepričana, da je eksplozija tako uničujoče moči edina možnost, da se v brezizhodni situaciji nekaj spremeni, da se prebudi družba in se bori za svoj planet. .

Protagonist sprva sprejme to delo samo zato, da bi dobil plačilo, ko pa zgodba napreduje, začne iskreno verjeti v to idejo in se epizodo za epizodo spominja svojega davno pozabljenega življenja.

Igra je postala bistveno daljša od prve izdaje. Ponekod ji je dobro delal, drugje pa je zaplet videti nekoliko dolg.

Poleg glavne zgodbe morate opraviti nekaj dodatnih nalog, od katerih so nekatere obvezne.

V različnih časih boste poleg nadzora glavnega junaka lahko prevzeli nadzor nad sateliti, ki so trenutno v bližini.

Vsak spremljevalec ima svoje edinstveno orožje.

  • Oblakov meč
  • Barrettova pištola Gatling
  • Tiffa's usnjene rokavice

In veliko drugega orožja, ki se zelo razlikuje od drugih likov. Vse jih boste srečali med igro. Vsako vrsto orožja boste imeli priložnost uporabiti v praksi sami.

Igranje Final Fantasy 7 Remake ni dolgočasno, ko boste napredovali, boste pogosto spreminjali vrsto dejavnosti. Našli boste veliko mini iger, več svetov z različnimi prebivalci.

Ne pozabite nadgraditi svojega lika in spremljevalcev. Drevo izravnave je nenavadno razvejano, izbira veščin je ogromna.

Boj v igri poteka v realnem času. Boj bo včasih težak, še posebej proti šefom. Vse je videti barvito in dinamično. Poleg arzenala osnovnih tehnik ima vsak od borcev več posebnih napadov. Posebne napade lahko uporabite, ko je lestvica, ki ustreza veščini, popolnoma izpolnjena.

Play bo zanimiv predvsem za ljubitelje te serije iger, ki poznajo prvo izdajo. Če niste seznanjeni s prvo izdajo pripovedi, lahko takoj predvajate predelavo ali najprej preverite njenega predhodnika.

Brezplačen prenos igre Final Fantasy 7 Remake na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na platformi Steam ali na uradni spletni strani.

Začni igro, brez tebe svet, ki ga je uničila zlobna korporacija, zagotovo ne bo rešen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more