Zaznamki

Fifa 13

Alternativna imena: Fifa 13, Fifa 2013 Fifa 2013

Procesor: Intel Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz in zgoraj

RAM: 2 GB in nad

Video: 256 MB pomnilnika in do

Prostora na disku: 8 GB.

Game FIFA 13 - najnovejši sprosti različico priljubljene serije športnih simulacij in vsako leto razvijalci se trudijo, da bi na svojem novem otroku nekaj sprememb, ne da bi izgubili splošni duh serije. Ni bil izjema od pravila in FIFA 13. Glavni del FIFA 13, pc verzija ne razlikuje od konzole kolegi, je včasih napačno na razvoj EA Sports, dotaknil izpopolnitev umetne inteligence in fizike motorja edinstven Impact Engine.

Napad in obrambo

To humanizacije virtualnih nogometašev, ki ne vpliva samo na videz, ampak tudi psihološke vidike igre in potisne številne ljubitelje kažejo iti v trgovino kupiti FIFA 13. Med napadom so igralci v FIFA 13 je podobna ni več robotov in zelo sposoben delati napake v programih, ali obratno, da se pokaže vodstvene sposobnosti. Razmišljanje in več fizičnih igralcev - to je glavna in najbolj resna razlika, ki ima v igri FIFA 13 od svojih vrstnikov in neposrednih konkurentov. Enake so bile spremembe in ukrepi zagovorniki v FIFA 13, ki bo imel veliko "človeštvo", izgubili koncentracijo in dopuščajo več napak med dolgotrajno sposobnost pritisnite sovražnika. Koncentracija in moč vaših obrambnih igralcev bodo morali še naprej uporabljati pogoste pojavih v taborišče sovražnika, da jim nekaj predaha.

Slinjenje in Vodenje žoge

Presenetljiva kompleksne feints in varljivo gibanje - najbolj pisana del nogometa in da bi bilo presenetljivo, če igra FIFA 13, ne odražajo tega vidika števila divjadi enega. Upravljajo feints v zadnjem delu igre je postalo veliko bolj raznolika in enostavnejši za izvajanje, in celo FIFA 13, pc-različica, ki ni bila nikoli znana enostavnost upravljanja brez uporabe zavajajoče manevre Gamepad, je ta komponenta postala veliko bolj demokratična. Zdaj igra FIFA 13 nudi vse možnosti za vas, ko ste Vodenje žoge obeh imenovanih kombinacijo tipk katere druge kontrole, in bo prikazan na polju na noge Fielder kot kapi. Enostavnejši in bolj dostopen sistem bo zelo težko priti do.

Nadzor nad žogo

Druga pomembna podrobnost, da samo naredi grem v trgovino kupiti FIFA 13, je realizacija poroke na prvi dotik žoge. Zdaj je točka, kjer absolutno vsak igralec na igrišču enako dobro pripraviti z krogu športno opremo. Nižje tehnične kazalniki posesti, dlje traja, da prejmemo in obdelamo igralca žogo, cup bo delajo napake, ko prejme. To je ta funkcija mogoče najbolj učinkovito uporabiti, medtem ko vzpostavitev obrambnih ukrepov, njegova ekipa je, najgosteje igranje z igralec prejme žogo, povzroči, da se prepreči prisilno napake.

Impact Engine

Huda inovacij, zaradi česar FIFA 13 igra, v kateri postane veliko bolj prijetno, tudi iz estetskega vidika, naredi fizike motor in revidirano Impact Engine. Z njeno pomočjo, vsak igralec ima značilnosti gibanja, tek, skoki in izbora. V stiku z drugimi akterji, bodisi boj za oblast ali spopad, bodo igralci obnašajo precej drugače, odvisno od situacije in značilnosti vsakega igro igralca. Vsi premiki delal z izjemno previdno in natančno, da včasih dobi vtis, gledanje resnično nogometno tekmo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more