Zaznamki

Fiesta spletu

Alternativna imena: Fiesta

Fiesta Live - MMORPG igra s stranko fi žanra, ki je na voljo javnosti brezplačno. Dodatki na mehki Company je že dolgo znan po svojih izvirnih idej. In zdaj navijači lahko uživali v virtualni Entertainment novo spletno kozmetični izdelek, ki združuje resne dogodke z risani risbo zabave. Urnik igro na najvišji ravni. Poleg 3-D podobe vtis, da je vse, kar se dogaja v realnem. Obiskovalci čaka najbolj razburljivih dogodivščin v svetu sanj in magije. Obstaja toliko quests, da ne morete Minutka ne sedijo v prostem teku. PvP in PVE sistem je prav tako dobro razvita. In sposobnost, da izbere smer razvoja mnogih uporabnikov kot balzam za dušo. Pridružite prebivalcem skrivnostnih dežel za zmago v nevarnih bojih, zabavali med izvajanjem mirovnih delovnih mest, in samo uživati ​​v življenju na tak lepi vesolja!

Pred Fiesta Online play, da se usede na nekaj vprašanj. Najprej preverite, ali je konfiguracija primerna računalnik. Drugič, se morate registrirati v igri Fiesta Online . Tretjič, morate prenesti in namestiti odjemalca. Seznam minimalnih sistemskih zahtev ugaja njihovo zvestobo: OS Windows 2000/XP, Pentium 4 procesor 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 + video GeForce MX 64MB, zvok združljiva z Direct X 9. 0, 3 GB prostora na trdem disku in 512 MB RAM. Fiesta Online registracija vključuje izpolnite obrazec s teh področij: ime, elektronski naslov, geslo, datum rojstva, spol. Potem si lahko ustvarite videz vašega značaja in izberite prodajni razred.

Fiesta Igra ponuja razrede, kot bojevnik, čarovnik, spovednik, puščice in joker. Da bo prava izbira, morate vedeti, kako izgledajo.

1. Warriors so močni, pogumni, vztrajni in težka. Ti so znani po svojih borilne veščine in sposobnosti, da vodi bitko v tesnih prostorih. Njihova impresivna fizična moč omogoča, da se počutijo zaupanje.

. 2 Čarovniki ukaz skrivne elemente. Ta sposobnost jih naredi izstopajo med ostalimi prebivalci na svetu. In jim ni zelo močna fizično sposobni znajti sami na drug način.

3. Arrows navdih bati nobenega nasprotnika. Njihove sposobnosti so različni in domiselno. Plus, pomagajo sile narave. Počutijo najbolj prepričan v dolgih bitkah. V teh borcev morali vsako ekipo.

4. Spovednica združiti sposobnost, da se pozdravi in ​​napad. So sposobni pomagati žrtvam tovariši, ampak sovražniki z njimi ne bo zmešnjava. Še več, lahko celo močnejše zaveznike, povečati njihovo škodo.

5. Džokeri drugačna znanja in spretnosti povzročijo veliko škode ravno v trenutku. Metati nasprotnike groza zahtevajo zelo malo časa. So zelo okreten in hiter, lahko visijo na sovražnika bunkerjev, učinek, ki se pojavi postopoma.

Igraj igre Fiesta Online boste, ki se gibljejo skozi ravni. Višji ravni, močnejši znak. Boste morali črpati pasivne, aktivne in alkimistično znanje. Opravljajo različne naloge in bodo lahko na koncu dobili naziv. To je zelo lepo, ko je gotovo naslov pritrjena na vaše ime.

Več v Fiesta Online ima lepe trenutke kot priložnost bi našli ljubezen in se poročita, zgraditi svoj dom, je pokazala, zanesljive prijatelje, za zmago svoja dejanja verodostojnost med domačini. Še nihče od tistih, ki se je zavezala, da igrajo Fiesta Online , niso pritoževali zaradi dolgočasja! Preden si res odpira veliko možnosti! Zato ne zamudite te priložnosti, da tudi polepšala svoj prosti zabavo tako zabavno! Lahko vedno in v vseh srečo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more