Zaznamki

Kraj kmetije: Vesela vas v bližini majhnega mesta in mesta

Alternativna imena: Kraj kmetije: Vesela vas v bližini majhnega mesta in mesta

Classic igra Kmetija in mesto: kmetija v bližini mesta - dobra kmetija.

Ponujamo veselo in barvit projekt foranj Kmetija in mesto: kmetija v bližini mesta je dobra kmetija. Ta priložnostna igra na Androidu bo vedno ob tebi, tako da lahko vsak trenutek pogledate Margaret in Peter ter jim pomagate pri novi nalogi. Uživali boste v očarljivem procesu skrbi za kmetijo. Smešne male živali, bogate poljščine, dišeče cvetje in vedno gostoljubne prijatelje, na katere si lahko ogledate goste. Če želite postati del srečne družine, je čas Ferma in mesto: kmetija v bližini mesta - dobra kmetija za prenos, ker je popolnoma brezplačna. In če želite pospešiti določen postopek, je mogoče kupiti za pravi denar. V primeru, da vaš telefon nima dovolj prostora za novo zabavo, lahko prenesete kmetijo in mesto: kmetijo v bližini mesta - na kmetiji v računalniku. Zdaj nimate ovir za začetek dela na postelji.

Pojdimo na vrt.

Eno pritiskanje prsta na zaslonu zbirate bogato zorenje zrele pšenice, koruze, jabolk, vseh vrst jagodičja, zelenjave in sadja, jajc in mleka. Rastlina razkošne vrtnice, sejati čudovite cvetove na gredice, piščance, jagnjetine, prašiče, krave in druge živali.

Games Farm in mesto: kmetija v bližini mesta - za dobro kmetijo, to je:

As glavni scenarij občasno posodobi, igralci nikoli niso dolgčas s igranja.

  • Svetla 3D grafika
  • Komunikacija z igralci
  • Značilnosti rastlin, živali in možnosti
  • Zmrznjene kulture
  • Trading na trgu
  • Ugradnja stavb in njihova izboljšava
Zato je za opravljanje različnih nalog potrebno pridobiti koristna darila.

Subject Ferma in mesto: kmetija v bližini mesta - na kmetiji igra povezuje podeželje z metropolo. Da bi prebivalci mesta počutili zadovoljni, potrebujejo okusne in sveže izdelke. Kdo bo zavrnil mleko mleka, dišeča jagode ali sladko korenje? Toda ne samo, da so izvorni izdelki znani po vasi. Če ste nekoč poskusili, kako okusna je jabolčna pita iz pečice, nikoli ni pozabljena. Kot ste uganili, vam ne bo treba le rasti poljščin, ampak jih tudi spremeniti v končne izdelke. To je samo za to, da boste potrebovali denar kot začetni kapital. Postopoma bodo dostopne stavbe za pečenje kruha, bičanje masla, kuhinjski sir in drugi.

Zato se bodo potrebe prebivalcev povečale, in boste morali proizvajati več blaga. Če želite to narediti, razgradite nove postelje in izboljšajte svoje tovarne in tovarne, tako da delajo hitreje in bolj produktivno. Skladišče, kjer je blago dobavljeno, je prav tako treba nenehno razširjati, vendar, če ni nič več prostora, glej, kaj je na policah dolgo časa brez potrebe ali ki se je nakopičilo v presežku. Čas je, da naredite stvari v redu, pošiljate presežek na trg, kjer je le nekdo, ki ga potrebujete, in boste prejeli dohodke od prodaje. Če boste uspeli prinesti vse panoge na najvišjo raven, vzpostaviti trgovinsko mrežo, zagotoviti potrebne prebivalce metropole in najti prijatelje med igralci, boste dosegli glavni cilj naslova župana kraja mesta.

Game Igralci na kmetiji, kot so igralci različnih starosti, od 3 let. Razumljivo je, lepo, razvijajoče se. V primeru težav, se lahko vedno obrnete na razvijalca za pomoč in problem se bo rešil. Podobno podjetje upošteva želje igralcev, ki jih želijo spremeniti, dopolniti in izboljšati. S takšno podporo imate veliko vznemirljivih ur pred eno najboljših kmetijskih igrač. Čas je, da začnemo igrati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more