Zaznamki

Farm Frenzy Brezplačno

Alternativna imena: Farm Frenzy

Od same igre zabavno kmetijo brezplačno.

Zagotovo poznate zabavno kmetijo, ki je brezplačno od trenutka, ko je bilo mogoče igrati samo na računalniku. Zdaj je postal dostopen za Android in ga lahko brez težav prepoznate v nespremenjenem urniku in načinu upravljanja. Igrača je res smešna, dviguje razpoloženje in vas pozabi na čas. Predstavlja svoje podjetje HeroCraft Ltd, ki ponujajo Merry Farm prenos popolnoma brezplačno. Zdaj vam ni treba zamuditi svojega ranča, ker je vedno z vami.

Kadar koli lahko v telefonu zaženete igračo in nadaljujte z istega mesta, kjer ste zadnjič ostali. Prav tako je bila priložnost, da prenesete Farm Frenzy Free na računalnik, tako da so vsi pogoji za prijetno igro znova ustvarjeni.

Težine igre.

Da bi vaš prosti čas zabavo, so razvijalci poskušali narediti izdelek nepozaben. Čakanje na vas:

  • Splošna 72 fascinantnih vzpenjalcev
  • Več kot 30 uporabnih stavb
  • Izdelek mladih živali
  • Značilnosti izdelkov
  • Ability za igranje v neskončnem načinu
  • Bonusi za VIP igralce

Povedati je treba, da igra Farm Frenzy Free ponuja možnost igranja za nekaj časa ali pa izbira neskončnega načina. V prvem primeru se morate držati nastavljenih pogojev, da prenesite trenutno raven in preidete na naslednjo. Druga možnost vključuje bolj sproščujočo igro, vendar bo postala na voljo, če bodo v klasičnem načinu ostali prvi 24 stopenj.

Začnite igrati.

Če ste prvič seznanjeni s tem izdelkom, bo koristno, če želite izvedeti, kaj ponuja igra Merry Farm.

Za razliko od drugih igrač istega žanra, vse izgleda kompaktno in vse je v roki. Okoli travnika, na katerem pasejo živali, obstajajo različne strukture. Vidite jih istočasno in lahko enostavno sledite postopkom, ki zahtevajo vaše posredovanje.

Včasih morate ukrepati hitro, da ne zamudite ničesar. Sej trave, tako da je dovolj za vse večje število ptic in goveda, zbrati jajca, ki jih kadijo kokoši, dokler ne izginejo. Obseg potreb bo pokazal, ali prebivalcev na kmetiji mučijo žejo. Toda ne pozabite, da sejate ali zalivate, morate plačati za vse. Če nimate dovolj denarja, bo hitro prišlo do pomanjkanja v vseh smereh. Da bi preprečili to, tovor iz skladišča v priklopniku proizvaja izdelke in ga pošlje na trg. Ko se prodaja, boste imeli devizni račun.

Na začetku lahko prodajate samo jajca, vendar ko se pojavijo tovarne in rastline, bo vrsta izdelkov postala veliko večja in dražja. Na primer, ovce dajejo volno in jo je mogoče spremeniti v prejo. Kravje mleko pretehtamo v maslo in zrnje se mleti v moko. Nekega dne boste lahko zgradili pekarno in izdelali boste kruh in pecivo. Če prodajate nafto bolj donosno kot samo mleko, bodo pecivo prinesli še večji dobiček od nafte.

Farm Frenzy Free je prav tako sposoben obkoliti živce. Medvedi občasno napadajo medvede, vendar jih ne poškodujejo, večkrat kliknite na njih, in bodo v kletki. Zdaj ga je mogoče naložiti v priklopno vozilo in ga tudi prodajati na trgu. Če ste predolgo, da pustite nespretno na igrišču, bo sčasoma stresel kletko in spet postal sramoten. Čeprav je igrača brezplačna, je plačala vsebino. Na primer, za pravi denar lahko kupite mačko, ki namesto vas spravi izdelke in psa, tako da bo odpeljal medvede. Pri igranju s takšnimi pomočniki se bodo kmalu pojavili bonusi in za svoje kmetije boste lahko kupili več živali.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more