Zaznamki

FantasyRama

Alternativna imena: Fantasy Frame

FantasyRama - čudovito strategijo spletna igra. Ustvarjena predvsem za deklice. Ker nima nasilje in hadkornogo parcelo z morjem krvi. FantasyRama Igra polna fantastičnih likov. Čakajo, kdaj bo eden, s katerim njihov svet zaživela, se bo znova pojavil veselje, in nikoli ne bo žalostna.

Pred tekmo naj bodo pozorni na sistemske zahteve FantasyRama na spletu:

• povprečne nastavitve PC;

• povezavo z internetom.

Na tej stopnji, lahko greš na vas v igro design. FantasyRama Registracija je preprosta, samo preveri točnost teh podatkov:

1. Obiščite uradno igre spletne strani FantasyRama;

.

2 vpišite svoje uporabniško ime, ki sestoji iz najmanj štirih črk ali številk;

3. mislim in napišite svoje geslo, kar je omogočilo 4-45 črk ali številk;

4. Ponavljam prej navedenega gesla, in ga ne pozabi, ker je še vedno potrebno, da se prijavite na igro;

5. vnesite veljaven e-poštni naslov;

6. Izberite dan, mesec in leto vašega rojstva;

7. če se strinjate s pogoji in politiko zasebnosti - ustrezno;

8. Če se strinjate, da prejmete zanimive novice klopi;

9. pipe "igrajo brezplačno zdaj."

Znajdete v pravljičnem svetu. Položaj tukaj je: čudež v tej državi je mogočen Tree of Life, in se z njim v težavah. Žalostno je, da ni dovolj ljubezni in pozornosti. In vendar ljudje niso več sanje, fantazirajo. In z vašo pomočjo, bo prišel do življenja. Moraš biti zasanjano, prijazni, prijazni in vedno igrajo igro samo.

, Preden odprete izvirno kmetijo fantastično, najbolj nevidne barve.

Vaša naloga je, da raste svojo kmetijo, polno cvetja in dvignite Vilini vile. Je standardni postopek - stalno zalivanje, gnojenje, crossing, spravilo, in seveda različne denarne funkcije.

V igri se boste srečali Nala vile, ki vam bo predstavil tudi svojo kmetijo.

Igraj FantasyRama ena stvar užitek spremljati proces povečanje vaše oddelkih. In na koncu veliko drevo nenehno v razcvetu, pokanja rezerve bogastvo na število vaših trdih Luninih kristalov in magija nikoli ne preneha, da živijo v tej mistični svet, vseh njenih prebivalcev.

V FantasyRama igrajo zelo zabaven in ni videti kot čas teče. Ampak boste doživeli le pozitivne občutke, ki prihajajo iz škrati, vile in vseh čudovitih bitij tega planeta.

Na zaslonu pred vami bo predstavljen z vsemi potrebnimi funkcijami, v tem primeru pa obstajajo indici povsod. Ta igra ne potrebuje tako resen pristop, kot druge igre, tu se lahko sprostite in uživajte v ozračje.

FantasyRama spletu zvabi svojo prijetno in visoko kakovost grafike, živahni znakov in okolico prijetno in melodično melodijo v ozadju. Vse to pomaga, da se sprostite, preživijo sejo za sprostitev. Pomembneje ne žalijo lokalnih bitja.

Punce ne igrajo za čas, da začnete igro. Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more