Zaznamki

Fallout: Revival Online

Alternativna imena: Fallout: Revival Online

Fallout: Revival Online - brskalnik-mistično žanr, post-apokaliptični tema. Če niste že v prvi sedel za igranje računalniških iger, potem bi morali že poznati svetovno znane igre - Fallout. Proizvajalci so jo izboljšali, je zanimivo nadaljevanje bojev za oboževalce - Fallout: ". Regeneracija" Revival Online zavestno prevedeni

Game Fallout: Revival Online je enostaven za uporabo, tako da lahko igrajo ne samo v vašem računalniku, ampak tudi na telefonu. Ker je vse, kar je dobro za igre ne bi smel nasute sistemske zahteve. Potrebujete le

• povprečne parametre opreme;

• počne;

• povezavo z internetom.

Fallout: Revival Spletna prijava se vam tudi ne daje veliko težav. Kmalu boste mogli oblikovati v igri med igro Fallout: Revival Online. Svetujemo vam, da preverite pravilnost določenih osebnih podatkov, kot so e-pošte. To vam bo poslal posodobitev in vse pomembne informacije o igri s.

Nadaljujemo

1. obiščite uradno stran igre Fallout: Revival Online;

.

2 izberite oddelek - Register;

3. vpišite svoje uporabniško ime;

4. izberite besedo, ki jo izpolnjuje pogoje;

5. vnesite naslov vašega trenutnega e-poštni naslov;

6. mislim in napišite svoje geslo, ki ga sestavljajo najmanj šest znakov, da ga svetoval, da ne uporabljajo nikjer drugje;

7. kliknite na postavko - registrirati.

In potem prideš na koncu še ni pozabljen mestni Vodno mesto - edina preživela v nesreči, ki se je zgodilo vse enako. Igrajte spletno igro Fallout: Revival Online morala precej previdno. Ker skozi igro lahko pričakujemo nevarnost ne samo iz različnih pošasti, temveč tudi od istih ljudi, kot ste vi. Svet je poln preživelih, funky bitja, ki nimajo ničesar za preživetje. So upor proti drugemu za preživetje - vojna začne. In ti udeleženec.

V Fallout: Revival Online igrati Boste dostop do poklica, ki ga želite. Ker je možnost, da izberejo razred ali raso ni na voljo. Tvoje življenje, denar sem odvisna od izbire poklica, tako kot v resničnem življenju. Lahko ste: Pridni, Chef, Kovač, Lekarnar, agresiven borec, raziskovalec ali nadzornik. Mesto je bila obnovljena po jedrski eksploziji, tako da so stanovanjske hiše in trgi, kjer lahko kupite vse, kar potrebujete.

Morda igre Fallout: Revival Online Prisotnost vas lahko prosim, da se udobno živeti

• zasebnih Cabanas;

• Trgovine;

• trg;

• banka;

• lov den;

• arena;

• in celo bar strip.

V igri lahko igrate Fallout: Revival na spletu brezplačno, vendar še vedno nekaj elementov, potrebnih za življenje boste morali kupiti za pravi denar.

Grafika, dobri pogoji za mistike in ustrezno glasbeno spremljavo.

Ste se že odločili, da igrajo? Občutek, kot da bi bili budni, kot je nošenje posebno obleko specifični, pri kateri je vsaj prikazuje razliko med moškim in žensko.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more