Zaznamki

Padajoča meja

Alternativna imena:

Falling Frontier je igra v žanru, ki ljubitelje ne razveseljuje pogosto z novostmi, namreč vesoljska strategija. Igra ima tako kul grafiko, da je celo težko verjeti, zdi se, da gledate fantastičen film. Glasba in glasovno igranje nikakor nista slabša od slike in ustvarjata nepopisno vzdušje.

Pripravite se na osvajanje vesolja tako, da poveljujete svoji postajni ladji.

To ni lahka naloga, treba bo narediti veliko stvari:

  • Izstrelitev sond in raziskovalnih ladij v iskanju planetov in asteroidov, ki vsebujejo zahtevane vire
  • Spremenite in izboljšajte vesoljsko postajo, ki vam je zaupana
  • Gradite nove znanstvene ali vojaške ladje
  • Vodite vesoljske bitke

To je le kratek seznam stvari, ki vas čakajo v tej igri.

Obstaja zanimiva zgodba.

Po kolonialnih vojnah, med katerimi so vojskujoče se civilizacije utrpele zelo velike izgube, so propadle in se v obliki civilizacijskih otokov razpršile po vesolju.

Najpomembnejše je, da svoji floti zagotovite vire in raziskovalne tehnologije za gradnjo boljših ladij. Za dolge lete boste potrebovali veliko goriva, poleg tega se v gradbeništvu uporablja plastika, kar pomeni, da je glavni vir v igri nafta.

Raziskovanje vesolja bo dalo vse, vendar prinaša veliko nevarnosti.

Med igro lahko naletite na ostanke vojsk nekdanjih tekmecev iz časa kolonialnih bojevnikov.

Včasih se je spopadom s sovražnimi ladjami mogoče izogniti, včasih pa je boj neizogiben.

Razvijalci so bojni način naredili realističen.

Medtem ko nadzorujete ogenj svoje vesoljske flote med bitkami, pazite na pot ognja. Projektili in rakete, ki zgrešijo cilj, lahko zadenejo druge predmete, kot so vaše ladje ali postaja. Toda tudi pri zadetkih lahko eksplozije, ki se zgodijo v neposredni bližini, poškodujejo bližnje cilje.

Bojne akcije so lahko odkrite ali prikrite, kot je gverilska vojna, in tudi če je sovražnik šibkejši od vas, to sploh ne pomeni, da ne bo mogel premagati vaše flote z uničenjem logističnih centrov ter uničevanjem virov in ladjedelnic.

Poveljniki vaše flote niso roboti, ampak ljudje, vsak s svojo osebnostjo in edinstvenim naborom lastnosti. Ko jih imenujete za vodenje določene misije, razmislite, ali so primerni za to nalogo.

Vesolje igre se vsakič ustvari na novo, tako da bo, če želite znova igrati igro, vse popolnoma drugače.

Poleg glavnega podjetja lahko igrate scenarija, ki so jih ustvarili drugi igralci z vsega sveta. Lahko pa ustvarite svoj skript in ga delite s skupnostjo. To ne bo težko storiti zahvaljujoč vgrajenemu kompletu orodij, ki vam bo pomagal ustvariti spremembe, ne da bi se za to preveč potrudili.

Igra je bila izdana ne tako dolgo nazaj in je razvijalci niso pozabili. Prejema redne posodobitve z novimi funkcijami, dodatno vsebino in popravki manjših napak.

Brezplačen prenos

Falling Frontier na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na tržnici Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati Falling Frontier zdaj in po svoji volji osvojite celotno galaksijo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more