Zaznamki

Pravljični rep

Alternativna imena: Rep

Game Fairy Tail - neverjetna fantasy

Ne naveličaj se čuditi razvijalcem, ki lahko izumijo čarobne svetove, jih oživijo s pomočjo čudnih bitij, magije in naravnih elementov. Ne samo, da delujejo, temveč skladno komunicirajo med seboj: vzpostavljajo stike, se prepirajo in ustvarjajo prijatelje, dajejo in izvajajo navodila, včasih se borijo, včasih trgujejo ali nekaj rastejo.

Fantasy brskalnik igra Fairy Tail z multiplayer način je ena od teh kreacij mojstrov igralnega prostora. Narejen je v stilu animeja, in to je še en razlog, da ga pogledamo tistim, ki niso brezbrižni do velikih očesnih junakov.

Vaše dovoljenje za prebivanje

Prebivalci kraljestva Fiore, ki se nahaja na zahodnem polotoku Zemljinega ozemlja, so veseli, da vas vidijo v vlogi novega naseljenika. Tu na svetu in prijateljstvo živi 17 milijonov čarovnikov, včasih pa obstajajo sporne točke, ki vodijo v rivalstvo in konkurenco.

Njihova glavna naloga je čarobna trgovina. Vsi obstoječi cehovi in ​​svobodni ustvarjalci so predmet Čarobnega sveta, ki nadzoruje finance, izdaja naloge in pooblašča. Da bi lahko igrali v Fairy Tail-u, morate opraviti test in se posvetiti.

Prvi, najpreprostejši test bo registracija Fairy Tail:

  • E-poštni naslov
  • Password
  • Potrditev gesla
  • Ustvarite račun

Ali se prijavite preko Odnoklassniki, VKontakte, Meil. ru, Fesbuk, ki se je pridružil skupini igralcev, ki se zanimajo za igro. Ko prejmete izkaznico, navedite spol in ime ter izberite sposobnosti, ki vas zanimajo, da bi postali eden od štirih razredov junakov:

  • Elementarni čarovnik - sam odraščal, nekoliko umaknjen, vendar namensko. Lastnik moči štirih elementov narave.
  • Dragon Killer pozna skrivnosti starodavne magije in ve, kako se boriti z zmaji.
  • Čarovnik je uporaben pri obnavljanju čarovnije, ko se je treba soočiti z različnimi sovražniki, in v napadu nima enakih prednosti. Pozivnik se ne more pohvaliti s fizično močjo, ampak se je naučil obvladovati zvezde in zdaj poziva svojo moč v bitki.

Naše novo mesto

Pri izbiri čarobnega lika, ki je predstavljen v moških in ženskih oblačilih, je treba upoštevati, da so s tem povezani vsi poznejši dogodki, dogodki in partnerji.

Edina nespremenjena stvar je nenehen razvoj junaka z aktivnim sodelovanjem v življenju mesta, izpolnjevanjem nalog, kopičenjem značilnosti in novih talentov. Potrebovali boste dobro opremo in prave prijatelje, bolj uporabne uroke in zaveznike v primeru nevarne situacije.

Nihče ni preklical valute igre, za katere so kupili koristne artefakte, in razvoj talenatov pospešen, zato prihranimo kristale z denarjem v velikih bitkah, majhnih nalogah in z dnevnim bivanjem v iPlayer Fairy Tailu.

Popolni rezultat bo pomagal obleganje, bitka v trgovini, rajski stolp, sodelovanje pri katerem sodeluje družba drugih članov cehov. Po registraciji boste prešli tečaje mladega čarovnika in poskusili svojo moč v trening bitki, za katero boste še vedno prejeli spodbujevalno nagrado.

Še bolj študirate, širše so vaše priložnosti, vendar je najbolj prijetno, da novinci prejemajo obvezna darila za prvi teden, vsak dan pa so pomembnejši. Opažena je tudi dolžina bivanja na spletu.

Passing ravni daje drugo odkritje. Kmalu boste lahko začeli opremljanje junaka, izbiro opreme v meniju, nato pa bo na voljo čarobno, lahko nadgradite svoje orožje v kovačnici, izboljšate njihove funkcije, gumb "uči" pa vam omogoča usposabljanje osebnih značilnosti.