Zaznamki

Fable: The Lost poglavij

Alternativna imena: Fable: The Lost poglavij

Pogovor o vseh prednostih zbirke igro Fable preprosto nima nobenega smisla, saj so igralci iz celega sveta ter z njimi seznanijo. Ločeno, nekaj besed bi rad povedal vse enako, da je igro Fable: The Lost poglavij. To je čudovita igralna konzola, ki v žanru RPG (no, to je uspelo spletke? ). Ta projekt je za dolgo časa ostala igro za XBOX, in je bil prilagojen za računalnike šele dolgo po njegovi uradni predstavitvi svetu. Toda poleg Dolgo pričakovana različica računalniku igralcev čakala zelo prijetno presenečenje - posodobljeno in izboljšano grafiko. Moral bi Fable: The Lost poglavij prenesete samo zaradi grafike: tu vse popolnoma realizirane, dinamične sence, ki uživajo popularnost v sodobnih iger zabrišejo učinke, shaders. Lahko vidite sence vsakega drevesa ali grma, in pohodništvo v igri gozdu tik kljubuje opis - potrebuje samo, da vidim s svojimi očmi.

Moraš se izvajajo v Fable: The Lost poglavij gostje, kar je, mimogrede, je zelo veliko. Ta del igre - to je izjemen svet, kjer bo vsak svoje dejanje povzroči spremembo v poteku dogodkov. Vsako novo delovno mesto vas bo spremenila, ne glede na vaše želje. Odvisno od vaših dejanj, lahko postanejo tako pogumen in pogumen vojak, ki stoji trdno na strani pravice, ali hudiča, ki prispevajo k širjenju zla čez prostranstvih igri svetu.

Plot Fabliau odvija takole: Glavni lik je izgubil celotno družino po pokolu roparji z vsemi prebivalci njegovi rodni vasi. Po tej tragediji, fant pride do slavnega junaka z imenom Maze, ki mu je ponudba, da se pridružijo ti junaki ceh naredi. S sprejetjem tega predloga, fant spada v serijo treninge in usposabljanja, med katerim je izkušen v bitki legendarni meči Fable: The Lost poglavij in postane pravi junak, lahko podvigi in maščevanja.

Rad bi poudaril, pozornost na posodablja in izboljšuje sistem nalog. Zdaj mora junak dobili vse svoje naloge v Guild of Heroes na posebno kartico nalog. Poleg resnih in odgovornih in nalog bo protagonist na voljo mini-igre in dodatne funkcije, kot so ribolov ali skritih zakladov. Vaš lik se bo zdaj lahko tie vozel z dekletom je všeč in živi mirno družinsko življenje. Poseben čar daje priložnost, da se "hvalil" - si lahko stavil, s katero koli od udeležencev, ki opravljajo posebne naloge, ki uporabljajo samo nekateri, zlasti v Fable: The Lost poglavji orožje.

Izvajanje bojev in dvobojev v igri je zelo realen in preprosto osupljiva. Vendar resnost tu stalno prepletajo s humorjem in enostavnost. Nekatera delovna mesta se lahko skriva umazane trike in šale - bodi previden. In predstavljajte si, kaj se je dogajalo, poglej za Fable: poglavji video prikolica The Lost!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more