Zaznamki

Fable Legends

Alternativna imena: Fable o legendi
Igra

Fable Legends temelji na legendah in zgodovini.

Igra Fable Legends izgleda popolnoma neresno, spominja na vesel pripoved z elementi junaške sage. Avtorji pa so si zamislili, da bi bila ploskev zmerno resna, z malo humorja, vendar ne otročja, v upanju, da bo projekt v RPG akcijskem žanru pritegnil vse starostne kategorije.

Načrtovano je, da lahko prenesete Fable Legends for One Xbox in PC z operacijskim sistemom Windows 10. Spomladi 2016 bo potekal odprt beta test. , in v istem letu, razvijalci Studios Lionhead in Microsoft Studios založnik bodo sprostili igro.

Prva izdaja ni polna lokacij, liki pa bodo izvedli svoja dejanja v glavnem mestu, avtorji pa bodo ustvarili celo serijo z nadaljevanji, ki postopoma širijo zemljevid, sestavo likov in druge trenutke. Kar se tiče načinov, bodo igralci lahko izbrali enega igralca ali zadrugo. Vendar, če se odločite za en sam prehod, ne boste ostali pri družbi znakov, ki jih nadzoruje računalnik.

Medtem ko je delo na projektu v polnem zamahu, igralci poskušajo izvedeti več podrobnosti o tem, kaj se za njih pripravlja. Vsaka novica se živo razpravlja in hitro širi, in postalo je znano, da bo prenos Fable Legends možen na modelu brezplačnega igranja.

Usoda junaka je tvoja usoda.

Dogodki se dogajajo v gosto poseljenem svetu Albiona, v katerem je precej pričakovana situacija, ko vseprisotno zlo preprečuje veličastnim junakom živeti mirno in srečno ter dobre stvari.

Pred štirimi dobrimi fanti, se je pojavil samo en lopov, vodja goblinov in orkov. Da, lopov je eden, toda pod njegovim nadzorom je veliko agresivnih pastorjev, in on aktivno uporablja svojo moč, da pošlje svojo vojsko plemenitim bojevnikom, da ti prepreči izpolnjevanje dobrih namenov.

Poleg ogromnih zelenih pošasti vodja postavlja pasti in manipulira vreme, kar povzroča različne nesreče. Na splošno junaki ne bodo postali dolgčas, in če bodo to storili, bo glavni zločinac poskrbel za njih.

Na dobri strani ne pričakujte neverjetnih novih izdelkov, temveč ga predstavlja klasičen nabor arhetipov:

 • Strashny, zaščiten na najbolj ranljivih mestih z oklepnikom. Pravi malo, ampak zakaj potrebujemo besede, če dobro opraviš dobro delo;
 • Rame s težkim čarobnim ščitom. Mudar in zvest prijatelj, ki ti pokriva hrbet v bitki;
 • Kolutni morilec s prefinjenimi načini. Njegove roke so dobro urejene, gibi so ljubeznivi in ​​dejansko postavi nekaj bodežev v sovražnika;
 • A nagajiv, smešni šarmer, ki je lahko zaigrano zamrznil koga in se pretvarjal, da nima nič s tem.

C junaki se boste znašli v svetu, v katerem so postali magija, legende in zgodovina. Čakate na neverjetne naloge, zahtevne naloge, čudna srečanja z zanimivimi liki, ki naseljujejo Albion. Vi sami definirate svojo vlogo kot premeten prevarant, neustrašen bojevnik, pogumen plačanec ali sama vrlina.

Vaš lik je vreden najboljšega, zato se prepričajte, da ne potrebuje opreme. Za njega izberite orožje in oklep, ki jih lahko najdete v skrinjeh, potujoč po cesti fantastičnega sveta:

 • Sharp Sabres
 • Žareče rapi
 • Sijoča ​​jekla swords

Njihovo moč in škodljivo moč se lahko postopoma poveča, pri čemer za to prejmejo privilegije po opravljenih misijah v Fable Legends na PC.

Sistemske zahteve

 • C: 64bit / Windows 10
 • Spomin: 6 Gb
 • Procesor: Intel Core i7-860 Quad 2. 80 GHz, AMD FX-8120
 • Video kartica: Nvidia GeForce GTX 750 Ti, AMD Radeon HD 7850
 • prostora na disku: 15 Gb
 • Zvočna kartica z združljivostjo z DirectX 11
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more