Zaznamki

Fable III

Alternativna imena: Fable III

Pray, ki ne vedo, da je ta igra serija Fable. Fable 3 igre v svojem času je bil eden izmed najbolj pričakovanih projektov, in na ta dan samozavestno ima položaj, pritegniti pozornost tisoče igralcev z vsega sveta vsak dan. Več od prejšnjih razvijalcev iger so poskušali zajema tako veliko občinstvo igralce, zaradi česar upravljanje igro, kot dostopen in razumljiv (kar je razlog, zakaj igra in uspelo postati eden izmed najbolj priljubljenih projektov). Zdaj ustvarjalci Fable 3 na računalniku dvignil še višje. Vsebinske spremembe igranja igre. V tretjem delu igranja ni mogoče dokazati trofeje mimoidoče in junak se bo razbremenil potrebe po zbiranju štiri različne vrste izkušenj. Zdaj ni večina na eni strani zelo uporaben, ampak na drugi strani - popolnoma nepotrebne kazalnikov. Zdaj projekt ni oprema za zaslon, in razvijalci so se odločili, da se črta zapis poti.

Game Fable III je postala bolj racionalni in verjetna. Na prvi pogled se morda posodobljen vmesnik in igranja zdi neprijetno, ampak ni panike, pred časom - vse je vprašanje časa in navad. Na primer, v tretjem delu za nakup blaga in obleko vaš lik bo treba iti v trgovino in gredo na pravi števec, namesto da flipping običajnega seznama proizvodov. Ta odtenek daje igri svoj poseben čar.

Če želite začeti igro, boste morali prenesti Fable 3 tradicije. Projekt izvaja interaktivni zemljevid, ki omogoča junak, da razišče različnih področij, gostje in takoj spremenite smer in ga prilagodi v skladu s točko naloge. Vaš lik se bodo lahko za nakup nepremičnin na poceni in kupujejo različne stvari po znižanih cenah, ki pogosto ponujajo trgovci.

Game Fable 3 poteka 50 let po drugem delu. Zdaj je svet vladali sina zadnjega junaka Logan, in kot glavni lik bo imel njegov mlajši brat. Starejši Logan dobi, bolj avtokratsko vladavino in postal njegov odnos s svojo družino, ki izzove protagonist pobeg. Kaj se bo zgodilo zdaj? Priporočamo vam, da prenesete in Fabliau 3, da se učijo o vsem. Kot lahko kratek nagovor samo dodati, da v miru tu nič ne bo rešeno, in protagonist stopijo na pot, zaposlovanju tujcev in mestnih prebivalcev v njegovi vojaški odpor. Zanimivo, kajne?

Kakor v prejšnjih igrah, se lahko tretji del Fabliau protagonist boj proti uporabi ne le strateških odločitev in borilnih veščin, ampak tudi magija. Tradicionalno je mogoče izboljšati in okrepiti vse orožje in oklep. V opisu orožja, obstajajo tri naloge, izpolnjevanje, ki omogoča, da izkoristijo nekaj svojih super moči.

Da bi lažje predstavljali igro, boste lahko pregledali za Fable 3 video prikolico, ki prikazuje vse večjih koristi projekta.