Zaznamki

Euro Truck Simulator

Alternativna imena: Euro Truck Simulator

Game Euro Track Simulator - mirno igro, kot nalašč za mirne počitnice mrzle zimske večere. Ta simulacija igra, ki popolnoma uteleša najboljše lastnosti gospodarske strategije. To je neke vrste igro veterana, kot je njegova uradna izdaja potekala v letih 2008, 2012 in zadnji razvijalci projekta so se že predstavili njegovo nadaljevanje. Grafika v igri je vsekakor niso najbolj visoke kakovosti in svetlo, ampak je postala norma v zadevi izvajanja simulatorji tovornjakarjev. Projekti te vrste v osnovi sprejme svojo parcelo in izvedbo igranja.

Game Euro Truck Simulator - vaša priložnost, da postane voznik tovornjaka. Če ste vedno sanjal, da postane voznik tovornjaka za prevoz različnega blaga po prostranstvih zemljišč, to je vaša priložnost. Igra se je v prvi osebi, ampak zato, ker se bo na zaslonu prikazano vse merilnikov hitrosti in zasloni. Da bi bolje razumeli, kaj je to igra, si lahko ogledate poseben video prikolico Euro Truck Simulator. Poleg tega, da kateri koli udeleženec bo imel dostopa do zemljevida, ki se bo uporabljal vnaprej izvoznih poti. Vse narediti čim bolj realno in premišljeno, tako da vsak voznik lahko nastavi ogledalo sebe. Se prepričajte, vaš lik ni utrujen, zaslon nastavljen na vrednost kazalnika v ustreznem merilu.

Euro Truck Simulator Rusija in številne druge države, je uspelo ceniti. Na sprednji strani vsakega igralca, bo imela ogromno število misij in nalog, za katere je predstava zaradi stimulativni in denarne nagrade. Vaš lik se bo še naprej pozorno spremljala stanje vašega vozila (ki je prav tako enostavno narediti s posebnim eksponentne lestvice) in da to popravimo, ko boste morali, da se ne zatakne na cesti nekje.

Da bi vam dodatno spletke, in si lahko hitro naložite Euro Truck Simulator je povedal o projektu je na voljo na karierni lestvici, kar pomeni, da skozi igro, vas bo stal pred določen namen. Za dosego čin vsako novo delo, boste morali igrati Euro Truck Simulator, ki opravlja vrsto posebnih nalog. Igralec ne dolgočasi, delovna mesta z vsako novo raven, bo bolj zapleteno.

Kot ste postali voznik razvozyaschim obremenitve v različnih smereh, boste morali skrbeti za pridobivanje dovoljenj in vizumov. Zberite potrebno količino denarja, lahko kupite dovoljenje za vstop v določeno državo. Povečuje stroške dovoljenje, odvisno od velikosti države. Igra namenjeni malenkosti, tako da kot voznik bo potrebno ločeno za pridobitev dovoljenja za prevoz nevarnega blaga. Kot lahko vidite, vam ne bo dolgčas, ko si lahko prenesete Euro Track simulatorju.

Tudi kljub dejstvu, da danes ni mogoče igrati v Euro Truck Simulator brezplačno prenesete (navedena vrednost se giblje med 7-8 dolarjev), mnogi igralci so aktivni udeleženci v projektu in se naučite živeti življenje tovornjakar.