Zaznamki

Escilon

Alternativna imena: Escilon

Escilon je brskalniška igra, ki je na voljo uporabnikom brezplačno. To je izvirna igra MMORPG (zgodovinski žanr). Projekt se kvalitativno razlikuje od trenutnih spletnih iger, saj so si ustvarjalci vzeli težave pri odpravljanju različnih vrst pomanjkljivosti. Dragi igralci, Escylon ne bo pritegnila le zanimiva legenda, temveč tudi ključne lastnosti, ki vas bodo prijetno presenetile in razveselile. Ko zaidete v svet jamskih ljudi, dobivate priložnost za razvoj in premikanje v nove svetove, kjer se temu primerno odpirajo velike, mamljive možnosti. Tako, kot kaže, sledite iz preteklosti v prihodnost, čutite na sebi čare in zapletenosti življenja v različnih obdobjih.

Sistemske zahteve za igro so minimalne. V računalniku mora biti nameščen sistem Windows (XP, Vista ali Windows 7). Za igranje boste potrebovali tudi zvočno kartico, tipkovnico in miško. Če imate internetno povezavo, se lahko registrirate in začnete igrati igro Escylon v spletu.

S spletno registracijo

Escilon boste postali prebivalci kamene dobe. Programov za odjemalce ni treba prenesti. Registracija Escylona je preprost in hiter postopek. Morate registrirati nov znak tako, da zapišete naslednje podatke:

 1. Vnesti morate prijavo - izvirno ime za vaš lik
 2. Navedite spol (moški ali ženski)
 3. Zapišite svoj e-poštni naslov, vendar samo resnični!
 4. Vnesite geslo, poskusite izbrati bolj zanesljivo
 5. Vnesite datum svojega rojstva

Po izpolnitvi registracijskega obrazca ostane pritisniti gumb za prijavo in igra Escylon na spletu vam bo na voljo. Spoznajte resnico veličastnega in razumejte resnico neusmiljenega. Kateri bi bil bolj primeren za vašo naravo? Spletna igra Escylon vam bo pomagala ugotoviti.

Če želite razumeti, kako naj Escilon igra, morate najprej opraviti trening na kresu. Po uspešno opravljenem iskanju boste zaslužili statisticno spodbudo in nekaj koristnih stvari. Ko boste razumeli mehanizem igre, boste lahko obiskali vse razpoložljive lokacije. Escilon spletna igra vključuje tako nadzemne kot podzemne lokacije.

nadzemnih je celina, otoki in morja, pod zemljo pa je labirint. Na vseh krajih bo najrazličnejših živali, iz katerih občasno izpuščajo vire, ki jih je treba pobrati. Ker morate sami ustvariti vse v igri, bodo sredstva, ki so izpadla, koristna za ustvarjanje mazil, izdelovanje oblačil in orožja. Toda podrobneje si bomo ogledali to kasneje.

Torej, ugotovili smo, kje igra. Glavni habitat divjakov je jamska vas. Tu se nahajajo naslednje lokacije:

 • Kres
 • Jama voditelja jahanja
 • Spirit Cave
 • Sploh mojstrov
 • Battlefield
 • Antistes Koča
 • Trgovski oltar
 • Opifex
 • tempelj
 • Ledena jama
Poleg zgoraj naštetih krajev vam omogočajo dostop do Ribiškega naselja, kjer lahko kupite čoln, pa tudi opravite nalogo iskanja.

Če želite igrati Escylon, morate izbrati, kako želite videti svoj lik. V spletni igri Escylon obstajajo bojevniki in čarovniki. Imajo izrazite lastnosti in spretnosti. Glavni parameter za bojevnika je telesnost. Poskrbeti boste morali tudi za dvig jeze in spretnosti. Pri čarovnikih je poudarek na inteligenci. Poleg tega boste morali poskrbeti, da boste s povečanjem ravni lahko postavili potrebne čarobne predmete.

Kot smo že omenili, boste potrebne stvari ustvarili sami. Escilon je nenehen boj za preživetje in seveda ne boste preživeli na tem svetu z golimi rokami. Virov je le veliko, a ko jih nekaj pridobite, ga boste morali izpopolniti, preden se spremeni v koristno stvar. V tej spletni igri so na voljo naslednji viri: različne rastline, gobe, korenine, kamni, veje, pa tudi tiste, ki so padle z živali. Uporabite jih lahko le po identifikaciji v Jami duhov. Po identifikaciji lahko na primer naredite mazilo (če poznate recept), zamenjate vir za kaj bolj uporabnega ali ga preprosto pojeste in povečate ta stat.

V igri je tudi valuta - Školjke. Lahko pa zaslužite z trgovanjem z istimi viri ali z obvladovanjem poklica. Če imate radi mirno delo, postanite šaman ali mojster. V tem primeru bodo vaše storitve dobro plačane.

Ustvarjalci pa so poskrbeli za bojni sistem. Sodelujte v skupinskih bitkah z drugimi igralci in živalmi, pa tudi samo v dvobojih. Vaše orožje bodo kamni, noži, sekire, palice, palice. V katerokoli bitko vstopite, vedno težite k zmagi! Prepričljivo se povzpnite na vrh slave in si pridobite izkušnje, ki so tako potrebne za nadaljevanje vaše nadaljnje poti.

V bistvu je spletna igra sestavljena iz dokončanja nalog naloge. Vse se začne s prvim iskanjem Campfire, ki ga je prejel Virtus. Nadaljnje naloge boste prevzeli od starca Antistes. Dlje kot igrate, več je quests. Z vsako stopnjo postanejo bolj zanimive in raznolike.

As za ravni, igrajo spletno igro Escylon, lahko greš iz ene do druge dobe. In vsaka raven ima svoje prednosti in lastnosti. Na primer, za čarovnike je količina manne na enoto inteligence odvisna od stopnje. Vojaki do 5. stopnje lahko na bojno polje pokličejo inštruktorje in mojstre stavk ali utaj. Značilnost 4. stopnje je možnost povečanja profesionalnih veščin na njej. Če želite prenesti in oceniti vse te izjemne ravni, uživati u200bu200bv vzdušju starodavnega sveta, narediti fascinantno potovanje skozi dobe, vse to in še veliko več vam ponuja spletna igra Escylon.

Registracija v igri Escylon je na voljo vsem. Ta skrivnostni svet vas je pripravljen sprejeti! Dobrodošli v prostranosti vznemirljive virtualnosti! Naj vam igra zagotovo prinese veliko užitka!