Zaznamki

Echo of Soul

Alternativna imena: Echo of Soul, EOS

Game Echo of Soul - novo igro, ki je še vedno v razvoju. Ta igra je ustvaril korejskem studiu.

Game Echo of Soul online igre je v slogu fikcije in ustvarjajo v žanru MMORPG, in velja tudi igro stranko.

Tisti, ki nimajo časa, da bi sedel na računalnik, nato pa je dobra novica - da je sposoben prenesti igro Echo of Soul v pametnem telefonu.

V tej igri je edinstven sistem - sistem za lase. Kaj je to, boste izvedeli, ko začnete igrati igro Echo soula.

V Echo registracije Soul poteka, kot tudi v drugih igrah. Za registracijo, boste morali vnesti svoje uporabniško ime in geslo za igro. Ker igra je še vedno v razvoju, v tem primeru ni druge informacije v celoti.

Igraj odmev duše seveda lahko vsaka oseba, ki je registrirana na mestu, ki so nastavitev računalnika izpolnjuje zahtev iz igre.

Ker je igra še v razvoju, še vedno ni natančno znano, ki naj bi parametri na računalniku. Edina stvar, o tem morate le, da pričakujejo, - zahteva po internetu. Mora biti visoka.

V odmevu Soul boste igrali, učenje zgodbo o boginji ki se je žrtvoval, da rešimo planet. Njena duša je bila razdeljena na manjše delce, ki so v različnih delih Zemlje.

Game Echo of Soul online vam ponuja štiri razrede znakov:

1) bojevnik - je najmočnejši razred, katerega cilj je boj. Ima močan napad.

2) Warlock - ni slabša v boju proti vojakov. Njihova magic vsi bojijo, se ne bo kdo na svoj način.

3) Rogue - to je hiter in domiseln razred. Da lahko opravlja naloge koli kompleksnosti.

4) Guard - je krepko razred, ki ščiti tiste, ki potrebujejo pomoč.

Seveda vsak razred ima svoje značilnosti, ki so skrite za bitko.

Game EOS vam ponuja brezplačno delati na videz vašega značaja. Lahko spremenite barvo njegov obraz, oči, oblike, in tudi, da poberem neverjetno lase in krasen obleke.

Ste v igri Echo duše bodo morali opraviti različne quests, ki so povezani z dušo boginje.

Proti vam v igri bo delovala okostnjaki, grozljivo pošasti in druge grozna bitja. Dal moč, da bi vaš lik. In za njih boste dobili košček duše boginje.

Hvala delci lahko odprete poseben učinek, ki vam bo pomagal v boju.

Tudi v igri Echo of Soul imate hišne ljubljenčke, ki vam bo pomagal. Nekateri od njih, kar potrebujete za vožnjo. Poleg bitk boste morali rešiti uganke, ki jih ni moč vsakogar.

Game Echo of Soul spletne polna dinamike, zanimivi izzivi in ​​razburljivih dogodivščin.

Počakajte Russification v prihodnosti mesta in dokončanje igralnega mesta.

Echo of Soul spletu biti prepričani, da bo zmagal in vam bo dala čudovite trenutke, ki vam bo zagotovo navdušil in se ne bo pustila ravnodušne.

Vstopite v svet odmev duše in se seznanili z legendo o čudovite boginje, ki so se odločili, da gredo na pogumno dejanje zavoljo življenja drugih ljudi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more