Zaznamki

Zasužnjenih: Odyssey na Zahod

Alternativna imena: Zasužnjenih: Odyssey na Zahod

Enslaved: Odyssey na Zahod - Igra odlično pokaže, kako je treba projekt, ki v slogu akcijski pustolovščini. Projekt je bil ustvarjen posebej za Xbox in Playtstaion, danes pa ga lahko preizkusite na svojem osebnem računalniku. Igra je razvil slavni britanski Ninja Theory. Njena uradna predstavitev je potekala v daljno leto 2010, vendar je kljub temu priljubljen projekt uživa danes. Če pogledamo na tekmi, in res razumel, vendar je visoke kakovosti in zanimivo ni všeč kateri koli igralec?

Enslaved: Odyssey na Zahodnem pc - nam pove zgodbo Opico - pravi specialist na področju skrajne preživetje. Se počuti kot riba v vodi v veliko mesto apokaliptični svet. Monkey pomaga majhno in ranljivo Trip za dosego svojega cilja in ostati živ.

Oborožen z Opico - močan osebje, ki lahko zlahka obrnejo tudi najbolj grozno robotov v kup kovine. Med igranjem boste tesno sodelovali z Tripp, kot dekle za pomoč pri soočanju z odločbo redno vrže igre uganke. Tako da lahko brez težav v zasužnjeni: Odyssey na Zahod, da igrajo, imejte v mislih, da bo znak zelo koristno, ne samo pri opravljanju nalog, je lahko pravi blagoslov v boju - to ne stane nič odvrniti pozornost tudi najbolj mogočna nasprotnika, nato pa spretno skače na hrbtu, uničiti glavnik.

Nadaljuj naše zasužnjene: Odyssey Pregled West zgodbe glavnih značilnosti igre. Torej, na začetku svoje like bodo imeli minimalno količino šoka in boj proti tehnik, vendar pa še naprej igra napreduje, več spretnosti, ki jih lahko dobite. Izboljšave lahko ogledate najbolj raznolik način - protagonist lahko poveča najvišja raven zdravja ali učijo svojega osebja za delo pri plazemskih dajatev. Kaj je pripravljen za vas, da igrajo, učijo, osebno preizkušen.

Za začetek igranja, boste morali prenesti zasužnjenih: Odyssey na Zahod. To je mogoče storiti bo v nekaj sekundah, ki jih bo vse razpoložljive torrent tracker. Ko vstopite v igro, boste izvedeli, da jih bo na voljo samo za dve glavni vrsti obtožb gibale. Lahko so oglušujoč in plazme. Plasma lahko hitro in "neboleče" odstrani sovražnika za nekaj posnetkov. Ampak s situacijo oglušujoč pristojbinah je nekoliko večja - omogočajo nevtralizacijo nasprotnike celo na dolge razdalje, in da je ranljiv za napade za bližnjo prihodnost. Kateri način je pravi za vas, se bodo odločili sami, razvija svojo lastno strategijo.

Da vidiš vsega, ponuditi re-zasužnjenih: Odyssey za video prikolico na zahodu, kjer se vse prednosti in lastnosti igre, opisane v najdrobnejše.