Zaznamki

Empire Universe 2

Alternativna imena: Empire Universe 2

Game Empire Universe 2 ustvaril brskalniku na osnovi množične spletne igre, kjer lahko izberete svojo pot v galaksiji. Ti bodo lahko izbirali med 9 različnih ras z edinstvenimi lastnostmi in statistike, ki se začnejo kraje na galaktični zemljevid igri Empire Universe II . Zberite 10 različnih virov s pomočjo rudarskih asteroidov in naplavin, nastavite 21 različnih vesoljsko podvozje z več kot 66 komponent - to vam bo omogočilo, da imajo veliko možnosti za eksperimentiranje. S 146 različnih tehnologij k raziskavam to igro ni mogoče zmagal ali izgubil. Tam je močan poudarek na sorodne igranja Empire Universe 2 spletu , in zakaj bi se moral pridružiti eno od mnogi imperiji ali ustvarite svoje. Uporabite svoje vojne ladje za boj v realnem času bitke proti več sto igralcev nasprotne ekipe in vojakov, da deluje kot zadnjo obrambno linijo, ko bodo vse vaše ladje uničene Empire Universe [_2_ ] 2 spletu .

Lahko postane učenjak, pirat, bojevnik, trgovec in lovec na glave v igri Empire Universe 2. Z več kot 120.000 planetov v 10.000 sektorjih, v igri je dovolj prostora za vse!

Pred igranjem Empire Universe 2, se prepričajte, da vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz , 1 GB RAM, grafična kartica - 128MB. Pridružite se v igri Empire Universe II ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1.                   Na glavni strani izberite postavko "registracija";

. 2                   Enter

3.                   Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

4.                   Vnesite varno geslo,

5.                   Izberite "registracijo" in Empire Universe 2 registracija je končana.

Igra ima značilne poteze. To je igra, ki je prvi 3D prostora grafični motor na svetu, ki se uporablja za JavaScript. Game Empire Universe II ponudbe bitka v realnem času, kot tudi na spletu poročila o bitkah, 10 različnih virov, 21. drugačna ladja za prevoz 146 tehnologije. Vesoljske ladje Empire Universe 2 spletu se lahko v celoti sestavljeni iz 66 različnih komponent. Že zgrajene vesoljske ladje je mogoče rekonstruirati ali nadgraditi - poveljniki vplivajo na trdnost flote. Velik poudarek igre Empire Universe 2, ki ga sindikati za promocijo. Poravnava (nevtralna, raziskovalec, bojevnik, pirat, trgovec, lovec na glave), igralec, ki temelji na njegov stil igre Empire Universe 2 spletu .

Lahko Igralci so združeni v imperijev, lahko organizirate boju kampanje lahko, planeti bi zmagal.

Boste Empire Universe 2 play in spoznali, da je za prvih 30 dni, lahko ustvarite svoj planet, začeli raziskovati, da bi dobili sredstva itd itd V tem času, bo vaš planet popolnoma zaščiten, ampak vaše flote se lahko napadel. Po 30 dneh, zaščita Empire Universe 2 spletu je konec, ne glede na to, koliko točk imate.

Game Empire Universe 2 vam bo dala priložnost, da se bombardira ladje na površini, ki se lahko napadli orbiters. Ladje na planetu imenuje razumna in vključuje popravilo ladij, predelava ladij, plovil.

Game Empire Universe II boste poskrbeli z različnimi narodi. Na primer, Dzhamozoidy - narod, ki je živel v sožitju s samim seboj in njihovega sveta. To se je pokazalo logotip, ki odraža izvor in enotnosti ljudstva v igri Empire Universe II . Veganiantsy so neke vrste spomenik volja. Njihova presnova je bistveno drugačen od drugih pasem Empire Universe 2 spletu . Znano je, da so imeli ljudje, da se prilagodijo na različnih podnebnih razmer, kot so razvijajo. V ta namen so bili organizirani ljudje v povezavi nepomembno Empire Universe 2 spletu .

Po drugi narodi lahko izveste več z igranjem Empire Universe 2 spletu !