Zaznamki

Elsword

Alternativna imena: Elsvords

Elsword na spletu - V to brezplačno faytingovy RPG spletne igre z dvodimenzionalno grafiko v anime stilu. Online igre Elsword ima podporo Gamepad, kar pomeni, da jo lahko igrate z igralno palico. V tej igri lahko postane legenda, vedno bolj zmage nad svojimi nasprotniki!

Da bi začeli igrati to igro, boste morali Registracija Elsword. Za predjed, boste morali iti na strani igre, in prenesti igro stranko s Pando Download Manager.

Nujno sistemske zahteve.

Operacijski sistem: Windows 2000/XP;

CPU: P3 ali P4 800 Hz 2. 7GHZ;

Spomin: RAM 256M ali 512M RAM;

Trdi disk: 1,3 GB - 2 GB prostega prostora ali več;

Video: GeForce MX400 (32M) ali GeForce FX5700/ATI Radeon 9600 (128M);

DirectX: 9. 0C 2006 avgust ali višje. NET Framework 2. 0 in 9. 0C 2006 avgust ali višje. NET Framework 2.

Namestitev igro stranko, sledite navodilom za namestitev (detajl namestitev naslikana na domači strani v "igri"). Po končani namestitvi in ​​vstopa v igro, vpišite svoje uporabniško ime in geslo. Registracija na to dejstvo v igri Elsword konča in lahko začnete igrati!

Elsword online igra ponuja tri liki: Elsword, Aisha in Rena.

Elsword - je mojster meča in odlične borbe v zunanjem delu. Njegov hiter odziv, vendar pa slaba zaščita pred magične napade. Igranje z Elsword Knight osnovnega razreda in dosegli do stopnje 15, lahko izbirate med razrednega Sword vitez in Magic Knight. Vendar to ni omejitev, da se bo še naprej razvijala na višjih ravneh ...

Aisha - čarovnica. Ona je specializiralo v boju na velike razdalje in lahko zadeti več ciljev hkrati. Vse sposobnosti ona črpa iz elementov. Začeli igrati igre na spletu Elsword Osnovna razreda Magician in dosegla do ravni 15, ona lahko izbirate med razredom in the Dark Mage visoki Mage. Poleg tega je tudi še naprej razvija na višjo raven ...

Rena - to je strelec, ki raje lok in puščico. Ima tesne odnose s silami narave, da ima sposobnost povečati čarobne napade. Začeli igrati igro Elsword Online Ranger osnovnega razreda in dosegla do ravni 15, ona lahko izbirate med razred in boj Ranger Sniping Ranger. Dalje, kot tudi Elsword, Aisha, še vedno se razvija na višjih ravneh ...

Online igre Elsword je priložnost za vsakega od znakov, da razvijejo svoje sposobnosti in razrede. Tu drevo sistema spretnosti. Za vsako novo raven daje 2 spretnost točka, in ima 5-spretnost točk, se lahko vaš lik zagotoviti dostop do novega nabora znanj. Škoda, ki jo povzroča pridobljenih znanj, znatno povečuje od ravni do ravni.

Ta igra ima v svojem arzenalu, oblačil, orodja in kozmetičnih dodatkov, ki se lahko uporabljajo junaki.

Elsword na spletu ima veliko zanimivih in razburljivih misij, ki so v najgloblje ječe. Poleg misij bo vaš junak sodelujejo pri razburljivih PvP-bitk in prizadevanje opravljajo naloge, ki so odprti, kolikor razvojem likov. Vendar pa je eno opozorilo, ponekod v igri, boste morali opraviti večkrat. Narejen je posebej za ta igralec še ne bi izpolnila vse naloge, na enem mestu ne bi šel v drugo. Toda nagrade za dokončanje quests tukaj so dovolj radodarni.

Vaš junak lahko obiščejo katero koli lokacijo, vendar za prehod posebnih gostov mora doseči določeno raven. Kompleksnost naloge je odvisna od tega, kaj faza vašega junaka, je mimo. Bolj zapletene misije izda samo po opravljenem preprosta.

Opozoriti je treba, da obstajajo tudi izvajajo, ne samo realistične zvočne učinke, ampak tudi vizualne učinke. V Elsword bo igral lepo!

Ob zaključku pregleda, želim dodati: Igra proizvaja dovolj dober vtis zaradi svojega sijaja. Želite preveriti? Registracija Elsword bo dala priložnost.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more