Zaznamki

Elita nevarna

Alternativna imena: Elit Dangerous

Game Elite Simulator nevarnega prostora.

Osvajanje prostora je sanje človeštva, ki se dolgo ne bo uresničilo. Seveda nekatere države pošiljajo svoje ladje na zemeljsko orbito, preučujejo površino Lune in Marsa, uporabljajo satelit za napovedovanje vremena, spremljajo svoje sosede in izvajajo številne druge operacije. Toda to je otročičkanje v primerjavi s tem, kar igra Elite Dangerous za vesoljski simulator. Razvila ga je družba Frontier Developments, ki je zaupala publikacijo Frontier Developments. Izdana je bila pozimi leta 2014, zadnja posodobitev pa je bila spomladi leta 2017. Je tudi naslednja serija Elite, ki pa je tehnološko precej napredna.

Začetek igranja igre Elite Dangerous, bo izkušeni igralec opazil veliko skupnega s prejšnjimi različicami. Najpomembnejša stvar, ki se je ohranila, je sposobnost brskanja po velikih območjih. V tem primeru so se razvijalci odločili, da igralca ne bodo vezali na konvencije kot na izbiro poklica. Pravzaprav, čeprav so tukaj predvideni, vendar so zelo pogojni. V vsakem trenutku lahko ponovno konfigurirate ladjo in naredite nekaj nenavadnega v izbrani vlogi, če je v tem primeru bolj donosna.

Skozi trnje globoko v galaksije

Nakon želje po prenosu Elite Dangerous je bila utelešena, novice prejmejo ladjo in 1000 denarnih enot kreditov. To je edina stvar, ki jo potrebujete za začetek kariere:

  • Trader
  • Pirata
  • Raziskovalec
  • Hunter Behind Head

Ampak, kot že omenjeno, pirat in videnje poškodovane tujske ladje, vam ni treba končati in ga oropati. Pomagate lahko obnoviti njegove funkcije, deliti hrano in gorivo, z vrnitvijo njegove podpore. To vam omogoča, da nenehno ne razmišljate o svoji vlogi, temveč preprosto ukrepate glede na okoliščine in uživate v igranju.

V odprtem svetu je okoli 400 milijard. zvezdni sistemi, tako da bodo tja brskali. Številni planeti so edinstveni po naravi in ​​virih. Z raziskovanjem jih najdete ogromne zaloge mineralov in jih začnete rudariti. Boj s konkurenti je neizogiben. Čeprav so prostori velikih, vendar pretepen poti niso toliko, in še bolj preučevali planetov, ki jate pripravljeni na dobiček. Vsa vaša dejanja imajo posledice. Na primer, če delamo dobro ekonomsko, boste nekega dne postali monopolist in boste lahko vplivali na zunanji trg. Enako velja za politiko, ki ima več vojaške moči, ki jo vodi.

V Elite Dangerous se lahko predvaja tako, da izberete enega od treh načinov:

  • Mass Online;
  • Skupina sodelujočih igralcev se združuje, da manipulira zunaj spletnega sveta;
  • Ni ena ni neposredna povezava z drugimi igralci.

Še vedno lahko izberete eno od galaktičnih sil in ji prisegate na zvestobo. Višji je vaš status, bolj lahko sami vplivate na njegove odločitve. Vrh vlade občasno izda nalogo, komu napadati, koga uničiti, s kom naj začne pogajanja in tako naprej. Z upoštevanjem in izpolnjevanjem zahtev, igralec v zameno prejme dragocene bonuse za igro.

V Elite Nevarni vsi, ki čakajo nenehno avanturo in neomejeno izbiro dejanj. Igralci sami nadzorujejo, kaj se dogaja okoli njih, kar vpliva na najboljšo moč, poklic in ugled. Tukaj vsakdo najde prostor za trgovce, iskalce, politike, vojsko, brezplačne plačance, pirate in druge poklice. Razvijte svoje ladje in jim dajte nove funkcije in sposobnosti. Opremite z orožjem, ker se celo miroljubni trgovec včasih mora braniti. Poiščite zaveznike in sklenite mirovne pogodbe, začnite vojne in delajte kot odposlanec.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more