Zaznamki

DV8

Alternativna imena: DV8

Strategija prihaja prihodnji igre DV8. To se boste počutili prihodnje bojevnika, boj za mir, dobroto, človečnosti. Na terenu, je bila ena glavnih mesto - Whitespire. Svet obrnil na glavo, in zdaj nasilje, zlo, kraja - vsi, ki jih dovoljuje zakon. Tisti, ki še naprej upirajo novega režima, ti poslali povezavo, če nekdo, razgrajuje in se odreči, in nekdo nadaljuje vojno in skuša narediti vse, da bi se vrnili v normalno življenje! Ker je eden od stvaritve Developer Plinga Play DV8 na spletu so v najboljših tradicij te družbe. Dobra grafika, zabavno igranja, vznemirljiva zgodba - najbolj pomembna stvar za katero koli oboževalec spletnih iger. Seveda, v večji meri, je ta igra zasnovana za mlajšo generacijo igralcev, ampak odrasli so jo večkrat videli.

Če bi to vsaj enkrat si igral igro Plinga, začeti v projektni račun, nato pa pohiti, da si - v postopku registracije vas bo zmanjšano na minimum. Natančneje za vas Postopek registracije je bil čas, ko ste se registrirali v sistemu prvič, lahko zdaj preprosto prijavite in začnite igrati. Če ste začetnik, potem bodite pripravljeni na to, da vam z registracijo DV8 je potrebno, v prihodnje pa se boste lahko prijavili v vsakem Plinga igri v skladu s temi podatki.

1. Desno na sredini ekrana pred vami je obrazec za registracijo. Kljub dejstvu, da je upravljanje z igro ni prilagojena za bodo ruski igralci razumeli vse, kar je precej preprost.

.

2 Sistem je treba dovoliti, da se registrirajo z uporabo računa na Facebooku.

3. Če vam je ljubše registracijo standardne - v zgornji vrstici, imenovano "E-poštni naslov» vpišite svoj e-poštni nabiralnik.

4. Naslednja v "Geslo» posneti svojo edinstveno geslo. Poskusite izbrati geslo, ki bi ga lahko kot varno zaščititi svoj račun od taksist, in lahko varno igrajo igro DV8.

5. V skladu bo «ime» morali vnesti svoje uporabniško ime, ki ga želite uporabljati v igri, v prihodnosti pa se bodo v večini iger, razen če bi bilo treba še naprej dati imena znakov.

6. Da sistem ni dvoma, dobroto svojih namerah in je bil prepričan, da igra vam omogoča dostop do resnično osebo in ne bot, se morate strinjati, da sprejema pravila in soglasje uporabnika, sicer ne boste mogli igrati DV8.

7. Če želite, potem naročite na e-novice na sistemski klopi «Strinjam se s pogoji ...", če ne, potem preskočite črto.

8. Vse polnjenje, pritisnite "register".

To je zanimivo in razburljivo igro, ki vam bo pomagal prenesti svoj prosti čas. Igrajte brezplačno DV8 lahko kdorkoli. Torej, se prijavite, igraj, pojdi v igro vsak dan in dobili bonuse iz sistema vsakih pet dni. V tej igri, si lahko izboljšate svoje socialne mreže prijateljev in nova poznanstva družbe Plinga. Pohiti, morate borec za pravice

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more