Zaznamki

Prašna dežela

Alternativna imena:

Dust Lands je strategija za več igralcev, ki jo boste lahko igrali na mobilnih napravah s sistemom Android. Grafika je dobra, vendar če vaša naprava nima dovolj zmogljivosti, se lahko kakovost slike poslabša. Zvočna igra je narejena profesionalno, glasba je prijetna in se je ne boste naveličali, če jo boste igrali dlje časa.

V Dust Lands se boste znašli v deželah sveta, kjer se je zgodila apokalipsa, ki je uničila civilizacijo. Preživetje v ruševinah sveta ne bo enostavno, saj je to kruto mesto.

Najbolje je začeti po končanem usposabljanju, med katerim boste obvladali kontrole in dobili priložnost razumeti mehaniko igre. To vam bo vzelo nekaj minut, vendar vam bo omogočilo, da začnete igro bolj samozavestno.

Naslednje številne težke naloge vas bodo čakale:

  • Raziščite pustinjo v iskanju zalog
  • Razvijte svoje naselje, zgradite nove delavnice in poskrbite za obrambne strukture
  • Ponovno obvladajte izgubljene tehnologije
  • Zaposlite svojo ekipo z najboljšimi borci z različnimi talenti
  • Boj s pošastmi, ki živijo v okolici
  • Izberite, katere veščine bodo bolj zahtevane pri vašem slogu igre in jih razvijajte med člani moštva
  • Klepetajte z drugimi igralci, borite se in sklepajte zavezništva, da skupaj postanete močnejši

To so najpomembnejše dejavnosti, s katerimi se boste srečali med igranjem igre Dust Lands v sistemu Android.

Lahko je začeti igrati in napredek bo zelo hiter, vendar bo sčasoma vaše mesto upočasnilo svoj razvoj. To je bilo storjeno namerno, da bi lahko začetniki hitro dohiteli bolj izkušene igralce.

Med igro se bo morala vaša ekipa veliko boriti s pošastmi, ki naseljujejo postapokaliptični svet, in z ekipami drugih igralcev v načinu PvP. Najtežje je osvojiti ljudi, še posebej, če so bolj izkušeni.

Če se združite v zavezništva, si ne boste le lahko pomagali pri odbijanju napadov, ampak tudi sodelovali v skupnih misijah PvE.

Če želite postati najboljši v tej igri in zasesti vodilne vrstice ocene, morate redno igrati Dust Lands. Razvijalci so pripravili darila za vse, ki dnevno obiščejo igro.

Ne zamudite priložnosti za sodelovanje v prazničnem dogajanju. V tem času lahko osvojite nagrade, ki druge dni niso na voljo.

Trgovina z igrami vsak dan posodablja svojo ponudbo izdelkov, med njimi boste našli veliko uporabnih stvari. Nakupe lahko plačate z valuto, zasluženo v igri, in s pravim denarjem. Sami se morate odločiti, ali boste porabili denar ali ne; možno je igrati brez njega, vendar bo trajalo malo dlje, da dosežete svoje cilje. Poleg tega se boste s porabo majhnega zneska zahvalili razvijalcem in podprli nadaljnji razvoj igre.

Ker je Dust Lands spletna strateška igra, se razume, da je za igranje potrebna stalna internetna povezava.

Dust Lands lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Začnite igrati danes in postanite legenda v krutem postapokaliptičnem svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more