Zaznamki

Spirit of the Dragon

Alternativna imena: Dragon Spirit, ddgame

Spletna igra Dragon Spirit - spletna igra nove generacije. Tukaj, akcija poteka v čarobni svet Sherus. Razvijalci iger - Družba Duševne igre - ustvaril mojstrovino!

Self-registracija v igri Dragon Duha bo na voljo v odprti fazi beta bližje padcu. Ampak tudi na uradni spletni strani si lahko pošljete svojo prijavo za sodelovanje v testu zaprtem beta, nato pa dobil priložnost igrati v duhu zmaja zdaj.

V igri Dragon Duha je na spletu svoje posebnosti. Prvič, ta pravljični svet resnično navdušuje s svojo lepote: vidite zasneženimi gorami Sherusa, bujne zelene gozdove ... Ampak super grafika igra svetu - to še ni vse! Drugič - temeljito raziskala igranja, zaklepanje, poveljevanje in posamezne borbe. Poleg tega, boste imeli priložnost: srečati z zlom šefi in na stotine zlo pošasti; obisk nevarne ječe, boj v krvavem areni dinamičnega PvP in PVE bitke; našli vse artefakte raztresene po vsem svetu. Ampak, seveda, glavna značilnost igre je edinstven in legendarni poziv Zmaja na bojišču.

Presenetljive edinstven sistem zaklepanja. V tej igri, grad - srce igralcev in kraj bojnih strategij. Boste imeli priložnost, da se pridružijo eno od zapornic, poleg tega pa postane kralj. Skupaj z drugimi akterji boste postopoma razvije grad: sejati in žetve, izvleček kamen, izvajajo raziskave in usposabljati svoje enote. Za njegov prispevek k razvoju boste prejeli naslove in čine. Težje si to naredil, bo hitreje vaš palača postala središče kraljestva.

Igrajte spletne igre Dragon Spirit snap. Celotna igra temelji na posameznih sistemskih bitkah ena na ena in v skupinah.

Tukaj so različne dirke

• Ljudje

• Vilini

• Orke

• Forsaken

Možno je tudi v igri Dragon Spirit, lahko izberete enega od razredov značaja:

• Zdravilci

• Knights

• Magee

• Tatovi

• Duhovniki

• Hunters

• Warriors

Igra ima vse vrste taktike bitk in orožja, veliko artefaktov in posebne funkcije, ki vam omogoča, da se počutijo celotno dinamiko boja.

V samem PvP in PVE boj, in si lahko ustvarite skupino in gledal bitko na zaslonu svojih tovarišev in sovražnikov, da bi videli vse svoje ukrepe na eni bojni areni.

Bitke Group - to je značilnost Dragon Duha.

Za ekipi bitk predvideva sistem: zbiranje do svojih pet tovariši, ocenjevanje sposobnosti in zmogljivosti vsake od njih, morate izbrati vreden nasprotnik. Z uporabo te taktika, ste bližje zmagi sama.

Ima pomembno vlogo in mesto v bitki, ker je pravilno postavitev igralcev v areni je odvisna od vašega zmago: lahko izberete eno izmed devetih predlaganih območij.

Te lokacije so v obliki prostorov za zaporednih bitkah z najbolj zlobni bitja. Po bitki, vam preide na naslednjo stopnjo zahtevnosti.

Igrajte spletne igre Dragon Duh bo zanimivo in veliki ljubitelji sprehaja skozi skrivnostno ječe v iskanju zaklada. Zasnovan za ta posebni "območja", ki jih je mogoče predvajati na dan desetkrat.

Prav tako boste prejeli nagrado. Ko zadnji oddaji, bo treba boriti "voditelj". Solo lahko komaj zmogel. In v tem ključnem trenutku lahko si zagotovi pomoč Velikega zmaja, do katerega lahko dostopate na bojišču. Ta veličastna in močna bitja so vedno pripravljeni pomagati igralcem.

Online igre Dragon Duh ima veliko posebnosti, med katerimi je ustvarjanje predmetov, visoko kakovostnih orožje in artefakte. Če želite dvigniti stopnjo, se nato ukvarja z izvajanjem gostje v igri, ki je na stotine, ali sodelujejo v bitki.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more