Zaznamki

DSF Zvezdna flota

Alternativna imena: DSF E92

DSF Zvezdna flota: pogled v prihodnost

. Danes kozmos skriva veliko skrivnosti in ne vemo, ali je na drugih planetih življenje poleg našega. Prestrašeni smo tujcev, ki jih pogosto predstavljajo kot agresivne zasvojenike. Toda morda, če obstajajo druge civilizacije, niso vse nevarne. Kdo ve, kaj bo prihodnost prinesla človeštvu. Kar ga je odprlo, in v kakšno potovanje na dolge razdalje lahko greš v trgovino z ljubkimi humanoidi, se vzdrži stikov z drugimi in odkrito prepira s tretjim. DSF Browser Multiplayer Starfleet igra na to temo in ponuja vodstvo:

 • Linkora
 • Križarji
 • Korneti
 • Borec
 • Fregat
 • Flagman
Čakamo na vesoljsko odisejo, veličastne pokrajine hladnega sijaja zvezd, doživetja brez primere, nevarne spopade, raziskovanje in preučevanje tehnologij prihodnosti. Začnite igrati DSF Starfleet in pustite, da se vam kozmos predloži.

Kaj se začne avantura s

Kot je sprejet v MMORPG igračah, se DSF Star Fleet najprej registrira ali vstopi prek storitve socialne mreže. Nato izberite strežnik, nato ustvarite junaka, izberite spol in dodelite ime. Zdaj je najzanimivejše srečanje s pomočnikom, ki vas skrbno seznani s potekom vseh dogodkov, pomaga pri obravnavi poslovodstva in ponuja opravljanje prvih nalog usposabljanja.

Novice so zelo koristne za dokončanje predlaganih nalog. To ne bo samo pomagalo hitro rešiti delo baze, ampak bo prineslo tudi nekaj sredstev za nadaljnji razvoj. Po zaključku misije se bo pomočnik pomaknil nazaj in se bo občasno spomnil na koristne nasvete ali naloge. Nadaljnji razvoj si naredite sami, preučujete številne veje.

 • Obnovi viri
 • Gradbene stavbe in ladje
 • Razvijte planet in postajo
 • Trgovina zlato
 • Vnesite obrambo
 • Zbiranje davkov
Če obstajajo ladje, potrebujejo gorivo in pilote, in jih kupujejo za zlato, ki ga pridobijo med potovanji. Obstaja še ena valuta, diamanti, vendar jih lahko dobite za pravi denar. Ampak potem lahko bistveno pospešite svoj razvoj.

Prvi koraki osvajalca

Za priložnost, da varno stojijo, se želim pokloniti razvijalcem in se vam zahvaljujem. Dokler ne odstranite ključavnice in ne dovolite drugim udeležencem, da vas vlečejo v vojno, tega nihče ne more storiti. Medtem ko je vaša prepoved sovražnosti v veljavi, lahko uživate v gospodarstvu in gradnji, razvoju rudnikov, kopičenju kovin in izdelavi potrebnih predmetov. Vse stavbe so povezane in jih je treba izboljšati, da bi dobili nove priložnosti.

V DSF E92 flote boste namenjali več pozornosti pripravi na bitko, namesto udeležbi v njej. Najemite kapitane in gradite ladje, nato pa jih pošljite do točke konflikta, da pazite, kaj se dogaja.

Radari bodo pomagali odkriti pristop tujcev z alarmom, in višji nivo črpanja bo bolj natančen odčitek. Ladje zahtevajo tudi nenehne izboljšave in jih lahko opremite z dodatnim oklepom, orožjem in povečate sposobnosti napada in obrambe.

Znano je, da je težko odvrniti najnevarnejše sovražnike, zato je Alnsa ustvarjena. Če se jim pridružite, se morate prijaviti in če vas sprejmejo, boste našli zaveznike, ki vam bodo pomagali z viri in vojaško silo, če se želite srečati z močnim nasprotnikom.

zavezništev dajejo tudi naloge in samo njihovi udeleženci jih lahko odprejo, lahko pa opravljate samo 2 na dan. Za uspeh boste nagrajeni z medaljami, ki povečujejo rang vaših kapitanov.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more